Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek és milyen vakrandi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek és milyen vakrandi élményei vannak, szeretted vagy megbántad?

Figyelt kérdés

Minden is érdekel ami vakrandi vagy hasonló.

Mi tetszett benne, maga a vakrandi izgalma.

2021. aug. 28. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer találkoztam innen egy pasival szexkapcsolat miatt, de nem ért váratlan meglepetés, előtte beszéltünk telefonon. Nagyon izgultam de semmi gond nem volt.
2021. aug. 28. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
itten kialakított szexkapcsolat amiből semmi baj nem lett? ejha micsoda vadregényes tündérmese xd
2021. aug. 28. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem négy volt. Maguk a randik jók voltak, nem csalódtam, igaz nem is számítottam húde dögös nőkre. Az elmaradt, vagy megszakadt folytatások voltak a csalódások.
2021. aug. 29. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy vakrandim. Nem itt ismerkedtünk meg. Nagyon jól kezdődött, jól alakult. Ittunk egy kávét, beszélgettünk majd hazakìsért. Az úton haza egy orbitálisan nagyot fingott. De borzasztó nagyot és irtó büdöset. Én nem tudom mit ehetett. Ezen még túl is lettem volna, mert mindenkivel megesik, emberi dolog. Felnőtt ember nem csinál belőle ügyet. De amikor elkezdett beszélni arról, hogy vissza lehetett volna tartani de O nem fogja mert jobb kint mint bent stb...és szerinte leve is volt na akkor már alig vártam hogy hazaérjek. Nem magával a pukizassal van a baj hanem a körítéssel amit szerintem nem kell megosztani senkivel pláne nem egy idegennel.
2021. aug. 30. 06:00
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Jézusom :D
2022. jan. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!