Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vakrandira elmennétek? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakrandira elmennétek? Csak megbeszéltétek a helyszínt és az időpontot?

Figyelt kérdés

Fél napja beszélünk, egyikünknek sincs képe tinderen. Elmennétek így találkozni?

Holnapra beszéltük meg, hogy legyen titokzatos

2021. aug. 15. 19:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Én voltam, egyszer... Izgalmas tud lenni, s persze lutribb is...
2021. aug. 15. 19:35
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
80%
Csak akkor, ha megvakulok.
2021. aug. 15. 19:35
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

Én nem randiznék olyannal, akiről egy fotót sem láttam.

De ha belemész, legalább arra figyelj, hogy nagy forgalmú nyilvános helyen találkozzatok.

2021. aug. 15. 19:37
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

Képpel is elég lutri

Készülj fel mindenre!

2021. aug. 15. 19:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát... egy próbát megér, ha hó volt az összhang. Legrosszabb esetben lesz egy kellemes találkozó belőle.
2021. aug. 15. 19:39
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Általában nálam nem jött ki jól:( Egyébként is..ha valaki nem vállalja be magát egy fotót vagy online beszélgetés erejéig...azzal valami gáz van.
2021. aug. 15. 19:42
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Úgy már voltam vakrandin (még régi chates időkbe), hogy azért körülírtuk magunkat, hogy mégsem legyen meglepi hogy egy 300 kilós személy jön szembe. A leírtak alapján egy átlagos-vékony testalkatú nőről volt szó így hát mondom mit veszíthetek. Kis szemüveges, hullámos hajú visszahúzódó kislány kinézetű csaj jött, bomba peckes mellekkel, végeredményben már így első talin smároltunk meg ujjaztam a parkban. De aztán már nem is emlékszem mi okból de második találka nem is lett, de így se volt rossz. :D 31/F
2021. aug. 15. 19:48
 8/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem ujjazni kellett volna:D
2021. aug. 15. 19:53
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Pszichopatákkal nem találkozom, ez nem 1975, hogy ne aggódjak. Képet, nevet, profilt, és telefonos beszélgetést is kérek, mielőtt bárkivel nyilvános helyen, nappal, emberek között találkozom. Nincs kedvem a hírekben kikötni.
2021. aug. 15. 20:09
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
Simán, kíváncsi vagyok! :D
2021. aug. 15. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!