Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy elmentél egy találka helyszínére, de akivel megbeszélted nem jelent meg?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 22:02
2/16 anonim válasza:
Nem volt, de sokszor volt olyan, hogy már 2, 3-ik találka nem volt
4/16 anonim válasza:
Van egy olyan "taktika", hogy előbb odamegy a másik, csak kicsivel odébbról figyel, hogy milyen élőben a randipartner. Ha nem szimpatikus, akkor szó nélkül lelép.
5/16 anonim válasza:
Volt. Ez elsősorban azt minősíti aki a megbeszéltek ellenére nem jelenik meg.
8/16 anonim válasza:
Nem jártam még így, mindenki korrekt módon megjelent.
9/16 A kérdező kommentje:
Csak mert velem már kétszer, és nem vagyok ronda sem. Örültem nagyon neki, főleg egyiknél, mikor 30 km-t utaztam érte, olyan hülye voltam. Sok a megbízhatatlan ember.
2021. jún. 12. 22:27
10/16 anonim válasza:
Volt, és csináltam ilyet én is(nő vagyok).
Nem zavart, biztos nem voltam elég fontos, vagy valami baja volt, és önmaga fontosabb volt annál, minthogy szóljon.
Kicsit sem zavart, illetve nekem sincs miatta lelkiismeretfurdalásom.
Megesik, lépjünk tovább, könnyen le/kizárom az ilyesmit.
Az jobban zavar, ha találkoznak velem és idegbetegek agresszívak vagy bármi. Az olyasmit nehezebben zárom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!