Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan hogy elmentél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy elmentél egy találka helyszínére, de akivel megbeszélted nem jelent meg?

Figyelt kérdés

2021. jún. 12. 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Volt 1*, de nem randi lett volna.
2021. jún. 12. 23:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Több mint ahány ujj van a kezemen. Pedig nagyon várták. Aztán jellemzően 2-5 nap mulva érdekes mód felbukkannak mintha semmi sem történt vna, majd addig csavarják a vetitést h a vége az legyen h még jó h egy ilyennel nem jöttek el talira.
2021. jún. 13. 00:08
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Egyszer egy nagyon forgalmas plázában. Én ott voltam, ahova megbeszéltük a randit, ő nem volt ott. Vártam 5 percet és eljöttem. Rossz érzés volt a tudat, hogy lehet, éppen les a mozgólépcső tetejéről, és nem tetszik neki, amit lát, ezért nem jött oda.

N/26

2021. jún. 13. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Először egy parkba hívott el délutánra. Reggel megbeszéltük, hogy igen, akkor ma találkozunk. Utána nem írt aznap többet, csak hogy egy óra múlva indul. Délután elmentem a parkba, akkorra amikorra beszéltük. Tél volt, majdnem megfagytam. Fél órát ültem ott, írogattam neki, hívogattam, és semmi. Szerintem elsétált mellettem, mert valaki nagyon nézett és vigyorgott, és hasonlított is arra, akivel én beszéltem. Úgyhogy eljöttem, szétfagyva. Azt hittem nem bírok elsétálni a munkahelyemig, és a torkom is begyulladt...2 hétig beteg voltam! Másnap írt, hogy ne haragudjak, autóbalesete volt, de nyugodjak meg, semmi komoly. Találkozzunk holnap, és kiengesztel egy ebéddel. Mondtam hogy oké, megbeszéltük hogy a munkahelye előtt találkozunk. Aznap reggel egyeztettünk, hogy akkor ma találkozunk, aztán aznap már nem írt többet... ez már tudtam mit jelent. Egy barátnőmmel elsétáltam arra, nem volt ott, ahová megbeszéltük a találkozásunkat, viszont az emeleti ablakból vigyorgott lefelé, várta hogy jöjjek... Írtam neki később, hogy Valld be, nem akarsz velem találkozni, igaz? Erre letiltott...

Nagyon megalázó volt, én már több embernek is mutattam őt, és áradoztam róla, hogy milyen rendes pasi... Mindenki érdeklődött, hogy milyen volt a randink... Majd ismerősömtől kiderült, hogy ő is így járt vele, ugyanazon a társkeresőn ismerte meg, mint én, és ez az ember ezzel szórakozik, hogy elhív, távolról megnéz, kiröhög, és elmegy... És ezt a saját nevével, a saját képével, és a saját munkahelyével teszi.

2021. jún. 13. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
#14 valahol megértem azért.
2021. jún. 13. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer volt ilyen. Egyikkel már egyszer találkoztam 1-2 évvel azelőtt, megint találkozóra hívott egy kávézóba, nem jött el, vártam 20 percet, bár nem kellett volna. Nem írt, nem magyarázkodott, én sem kerestem.

A másikkal egy plázába beszéltük meg a találkozót, már ott voltam végül írta, hogy mégsem tud eljönni a munkahelyéről, de végig gyanús volt, hogy ebből nem lesz semmi. Elnézést sem kért, megalázó volt mindkettő. N

2021. jún. 13. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!