Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vakrandira elmennétek? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakrandira elmennétek? Csak megbeszéltétek a helyszínt és az időpontot?

Figyelt kérdés

Fél napja beszélünk, egyikünknek sincs képe tinderen. Elmennétek így találkozni?

Holnapra beszéltük meg, hogy legyen titokzatos

2021. aug. 15. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem, mert szerintem annak, hogy valaki egy ilyen helyen nem tölt fel magáról fotót, csak olyan oka lehet, ami nálam önmagában elve kizáró ok.
2021. aug. 15. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

dehogy mennek. eleve kep nelkul szoba se allnek senkivel.

2021-ben ha valakirol nincsen foto, annak oka van. valoszinuleg vagy baromi ronda vagy valamit titkol (mondjuk nos, vagy nem is a valos korat adta meg stb..)

kizart, hogy ilyesmibe belemenjek, mert 99.9999% hogy nem jonne be, nincs ennyi felesleges idom.

2021. aug. 15. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem a helyszínen szeretnék hidegzuhanyt kapni, vagy ott beleszeretni. Tudjam már, hogy kiről van szó! Mint ahogy ő is!
2021. aug. 16. 05:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen jellegű vakrandira nem mennék el. Olyanra igen, amit ismerős vagy családtag szervez le nekem, és tudja legalább garantálni, hogy az illető nem 60 éves és nem 2 mázsa... és tud válaszolni pár kérdésemre előre, pl. mik a hobbijai, hol él, kb. mégis hogy néz ki (rövid haj, barna szem stb.). Meg merem remélni, hogy tudatosan nem szabadítanak rám vmi barmot.

De így, hogy kép nélkül, neten, csak írás alapján... én ebbe nem mennék bele. Sokkal nagyobb az esély arra, hogy kamus az illető a külsejével kapcsolatban, meg arra is, hogy én nem fogok neki bejönni, aztán fintorog egész végig a randi alatt.

2021. aug. 16. 12:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Találkoztunk!

Nagyon kellemes meglepetés volt, nem csalódtam.

Egy téren találkoztunk, egy üzelet előtt, így gyorsan megtaláltuk egymást.

Külsőleg is teljesen okés volt a dolog. Nagyon jófej volt, jó személyiséggel, vicces, hasonló a humorérzékünk, elég gördülékeny volt a beszélgetés. Legalább volt rengeteg beszélgetési témánk, mert nem csekkoltuk le egymást a közösségi oldalakon, hogy ki hova járt iskolába, mit dolgozik, mik a hobbik, érdeklődési körök.

Én alap helyzetben mindig körbenézek facebookon/instgaramon a randipartneremről, de nekem ez így most nagyon bejött.

Szerintem hét vége felé találkozunk újra.

2021. aug. 16. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Elmesélte, miért nem ad meg magáról képet? Büntetett előéletű vagy nős?
2021. aug. 16. 19:23
 17/18 A kérdező kommentje:

Én azért nem adtam meg képet, mert iszonyat sok ismerősöm van rajta.

Ő pedig csak szétnézni jött fel. Aztán mindketten jobbra húztunk egy fekete képet 😂

2021. aug. 17. 00:56
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
Akkor szuper! Holnaptól együtt fotoszintetizálhattok tovább!
2021. aug. 17. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!