Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitol felsz jobban egy vakrand...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol felsz jobban egy vakrandi elott?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem is vakrandi, akkor ha itt irogattok napokig, es elerkezik a kapcsere pillanata.

2021. jún. 1. 23:14
A kérdező szavazást indított:
Lany vagyok, es attol tartok inkabb, hogy nem fog bejonni nekem.
Lany vagyok, es attol tartok inkabb, hogy nem fogok bejonni neki.
Fiu vagyok, es attol tartok inkabb, hogy nem fog bejonni nekem.
Fiu vagyok, es attol tartok inkabb, hogy nem fogok bejonni neki.
34 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak attól tartok, hogy a lány esetleg mégse jön el a megbeszélt helyre és időre. Ezen kívül minden rendben nálam.

20/F

2021. jún. 1. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Hogy egy 40-es, sört vedelő, izzadt-büdös perverz faszi adja ki magát csajnak.
2021. jún. 1. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ottlesz, semmitől.

Ha nem lesz, a felesleges időpocsékolástól.

2021. jún. 1. 23:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól picit jobban, hogy ő nem jönne be nekem

L

2021. jún. 1. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
a vakoktól
2021. jún. 1. 23:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kiderül, hogy ő mégis lát.
2021. jún. 1. 23:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vakrandin attól tartanék jobban, hogy ő nem jön be nekem (bár attól még jobban, hogy lehet nem is az, akinek kiadta magát). Olyan randin viszont, ahol már ismerem valamennyire a másikat és tetszik, szimpatikus, amiatt aggódnék kicsit, hogy én nem jövök be neki. Akár külsőre, akár máshogy. Egy (szinte) ismeretlen véleménye kevésbé érdekel.
2021. jún. 1. 23:55
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Nagyon jó ez a szavazás, hiszen így ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból és lehet látni, amit a nők amúgy sose vallanának be, ha másképp fogalmazod meg a kérdést.

Történetesen kijelented, hogy annyira jó dolguk van és annyira kényelmesek, hogy nincsenek rászorulva holmi vakrandikra, mert így is kevesebb az idejük, mint ahány potenciális partnerrel találkozhatnának, akkor meg minek vesztegessék a drága idejüket olyanra, akinél tartanak attól, hogy mi van, ha mégse jönne be nekik.

Ezzel szemben a férfiaknál épp az ellenkezője figyelhető meg, a többségnek (ha nincs benne a felső 20%-ban) alig van lehetősége nőkkel találkozni, ismerkedni, így minden szalmaszálba kapaszkodnak.

2021. jún. 2. 01:19
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen ez kb pontosan igy van :D
2021. jún. 2. 01:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom. Attok, hogy randizok valakivel, nem jelenti azt, hogy össze is kell vele jönni. Én ezért nem is szeretem az ilyent randinak hivni, hanem inkább találkozónak. Ha nem is tetszik valaki képről, lehet, hogy a stílusa, a kedvessége annyira megnyero, hogy szeretnék folytatast, és el képzelhető ugyanez fordítva is.
2021. jún. 2. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!