Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elterjedhet a női étlap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elterjedhet a női étlap randevú esetén?

Figyelt kérdés
Most olvasom, hogy létezik ún. női étlap amit randin a nő kap kézhez az étteremben, nincsenek rajta árak, hogy ne befolyásolja a választásban :D
2021. aug. 28. 00:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen tenyleg van? Fu, ez mekkora lehuzas mar. Nem csodalkoznek, ha ez a japanoktol indult volna, ok szoktak ilyeneket kitalalni.
2021. aug. 28. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez nem fog elterjedni, maximum drága éttermekben.Ugye eddig is voltak olyan ruhaüzletek például, ahol nem írnak árakat a termékekre.Na de ennek csak az az oka, hogy aki megteheti, hogy ott vásároljon, annak nem számítanak az árak.
2021. aug. 28. 00:35
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Akkor ingyen van minden?
2021. aug. 28. 00:43
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
A drágább éttermekben sosem voltak kiírva az árak, mivel nem kell. Hiszen aki oda megy, annak fussa.
2021. aug. 28. 00:49
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Eltetjedhet felőlem nyugodtan, de ha engem valaki ilyen helyre visz, akkor 100%,hogy mindig ő fizet.

Manapság komolyabb ebédeknél (szval nem kávé+sütike) azt tapasztalom ismerőseimtől, ezt olvasom idegenektől, - és persze én is így szoktam - hogy mindenki fizeti a saját részét, pláne első randikor.

Ez persze ellent mond az etikettnek, miszerint az fizet, aki meghívja a másikat, de mit lehet tenni? :)

Ha viszont így akar játszani az illető, akkor játszhatunk. A gáz csak az, hogy puszta név, és hozzávaló alapján nagyon könnyű ám kivalasztani a drágább ételeket. Márpedig ha nem az én számlámat terheli, akkor minek visszafogni magam?

2021. aug. 28. 00:56
 6/15 A kérdező kommentje:

1

UK-t nevezik meg forrásként, nem tudom :)

Amúgy érdekes, mert ugye én mint szürkeegérlány mindig valami szerényebb dolgot választottam egész életemben (családdal vagy randin vagy bármilyen meghíváskor), tehát éppenhogy ránk gondolva alkották meg :D

2021. aug. 28. 01:07
 7/15 anonim ***** válasza:
49%

6.-ra a kérdezőnek.

MINDEN országban, idehaza is, a jobb éttermek sosem írták ki az árakat. Ez nem újdonság, csak a prolikan, akiket nem engednek be ilyen helyekre.

2021. aug. 28. 01:12
 8/15 A kérdező kommentje:

7

Jól van, kedves heteske, már értettem fentebb is a célzást :) Akkor is megörültem egy pillanatra, hogy végre nekünk is kedveznek. Aludj azért jól puffogás helyett :D

2021. aug. 28. 01:14
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Voltam étteremben és a krumplis tészta máshogy volt meg fogalmazva, a név tetszett és azt rendeltem. Direkt nem kérdeztem meg hogy mi az! Bele nyúltam akkor, de utána megkérdeztem hogy mi az ha nem volt tiszta az étlapi étel írása😁.
2021. aug. 28. 05:08
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

Engem az érdekelne, hogy honnan tudják, hogy randevú? Lehet, hogy évek óta házasok. Lehet, hogy két testvér. Lehet, hogy ügyfelek mennek üzleti ebédre. Belépsz, és megkérdi a pincér, hogy randi lesz? Vagy hozhatom a női étlapot?

Amúgy meg mi van, ha fogom és elkérem a pasi étlapját? Kivezetnek?

Azt pedig már az étterem kiválasztásakor tudjuk, hogy mennyire lesz drága a vacsora. Ami sajnos nem áll arányban az ételek minőségével.

2021. aug. 28. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!