Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az e-fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az e-fajta meghívásról?

Figyelt kérdés
Alapvetően a személyes ismerkedés híve vagyok. Viszont van egy lány, akinek nagyon szimpatikus az instagram/facebook profilja és szívesen megismerném. Annyi közünk van egymáshoz, hogy egyetemen egy évfolyamba jártunk, ismerősök vagyunk a neten, de egy "Szia"-nál élőben több kommunikáció nem volt köztünk sosem. Eddig csak facebookon voltunk ismerősök, bejelöltem instagramon, kölcsönösen like-oljuk egymás posztjait. Egy városban élünk. Ő cukorbeteg (ez látszik a profilján), ezért gondoltam ráírok, hogy megkérdezzem melyik a kedvenc cukormentes helye az adott városban és ha válaszol megkérdezném, hogy eljön-e velem oda. Sajnos nem tudok jobb közeledési módot kitalálni, mivel élőben tuti, hogy nem futunk össze. Mit javasoltok? Jó ez így vagy béna? Esetleg mit tennétek másképp? 23 évesek vagyunk.

2021. aug. 4. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos, nyugodtan próbáld meg.
2021. aug. 4. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így jó, nekem szimpi lenne. Márcsak azért is, mert alaposabban megnézted a profilját, és figyelmes vagy a cukorbetegségével kapcsolatban.
2021. aug. 4. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elhívtad azóta, sikerült?
2021. aug. 7. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon aranyos volt. Jön a 2. találkozó :D
2021. aug. 7. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
szuper, gratuálok, sok sikert!!!!
2021. aug. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!