Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog újra jelentkezni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog újra jelentkezni? Vagy jelentkezzek én?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

már írtam ide egy hete. Szóval, csináltam egy baromi nagy hülyeséget és lefeküdtem egy sráccal az első randin. Jól megértettük egymást és egyszerűen csak megtörtént. Utána ahogy hazamentem, nem kérdezte meg hogy épségben hazaértem-e, stb (ami szerintem amúgy illendő lenne, de mindegy....). Tudni kell róla amúgy, hogy tényleg elfoglalt a munkája miatt is meg amiatt is mert 11 lakása van amiket kiad vagy elad, igazából nem is értem, hogy mit csinál velük, de állandóan ezzel foglalkozik, és állandóan újakat vesz...szóval sohasem volt az a típus akivel sokat írkáltunk volna, főként arról írtunk mindig, hogy ki mikor tud találkozni. Szóval az első randi/ottalvás után nem direkt jelentkezett, de pár napra rá írt, hogy írjak, hogyha visszajöttem mert ki akar próbálni egy új éttermet. Tegnap találkoztam vele megint és megint tök jól elvoltunk, vacsorázni voltunk (amit nem engedett hogy fizessek) aztán fagyizni, aztán nála, és hát persze megint ott aludtam... a lényeg, hogy ma reggel megint elmentem, és már megint ez van, hogy nem írt, és engem ez őszintén szólva baromira idegesít, mert oké hogy elfoglalt, de szerintem ez bunkóság?! Az a gond hogy én viszont lassan - vagy már most is - teljesen bele vagyok zúgva, állandóan ő rá gondolok.

Szerintetek írjak én? Az első és második randit teljesen ő kezdeményezte végig, a második randinál még eléggé távolságtartó is voltam és vártam hogy még egyszer rákérdezzen. Mennyi időt várjak? Ma reggel kb 9 órakor mentem el.

2021. aug. 27. 16:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, mit nem ertesz ezen. csak szexelni akar veled, csak akkor keres, ha ezt a programot leszervezi. olyan elfoglalt ember nincs, akinek a napjaba ne ferne bele par kedves mondatnyi erdeklodes a masik irant.

ha neked megfelel, hogy ez egy szexkapcsolat lesz es csak osszejartok, akkor nem bunkosag. ha tobbet akarsz, akkorpedig engedd ezt el, mert eselyes, h igy se-ugyse fog o ennel tobb energiat ebbe beletenni.

2021. aug. 27. 17:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a későbbiekben beszéld meg vele a helyzetet, hogy nehogy legyen belőle félreértés, sértődés. Mondd el neki, hogy komolyak a szándékaid, folytatnád vele komolyabbam is, mint párkapcsolat de nem úgy hogy megtörténik az aktus aztán szevasz tavasz van, hanem érzelmekkel, törődéssel, szeretettel.

Ne add magad olyan könnyen neki, várj el tőle foglalkozást, érzéseket, komolyan érdekeld őt. Járjatok el együtt hétvégéken közös programokra, töltsetek sok időt együtt.

2021. aug. 27. 17:16
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy miért kell még bunkónak is lenni??? Nem azt mondtam hogy csak a "szex randikor ír". Mindenkinek köszönöm a válaszokat de szerintem bármit is gondoltok, meg lehet írni normális hangnemben? :( Ahogy mondtam más programot is akart szervezni, csak úgy alakult hogy mind a két alkalommal lefeküdtünk utána. De ugye én is benne voltam.

Ha ez segít amúgy külföldön élek és ő egy németországi török, de nagyon modern, tanult, stb.

2021. aug. 27. 17:40
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Fuuu

Egy főnyeremèny muszlim.

Grat!

Miért nem egy nèmet? ☹️☹️

2021. aug. 27. 17:43
 15/22 A kérdező kommentje:
:D Nem tudom, engem ez annyira nem érdekel, hogy hova valósi, egyébként meg itt született, 4 diplomája van, a barátai is mindenféle országokból jöttek úgyhogy teljesen nyitott, liberális, stb.
2021. aug. 27. 17:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne muszlim azért nyugodtabb lennék, de a te életed , ha komolyabbra fordul akkor olvass utána a vallásnak, és azzal , hogy neked mivel jàrna/milyen hatással lenne rád
2021. aug. 27. 17:53
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexet akar, már futottam bele nem egy ilyen férfiba
2021. aug. 27. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

nem volt szerintem senki bunko, tobben is leirtuk, higy valoszinu csak szexelni akar veled, de ugy latszik, te csak neked tetszo velemenyket vagy hajlando elfogadni.

nekem is voltak olyan szexkapcsolataim, ahol elmentunk pl. etterembe, moziba es napkozben is dumalgattunk egymassal. ez semmit nem jelent. vannak ferfiak, akiknek a szex mellett ilyen jellegu programokra is van igenye.

de az lenne a legegyszerubb, ha ezt vele tisztaznad, hogy merre tart a dolog es o menyire tervez veled komolyan. csak szoltunk, hogy elegge benne van a pakliban, hogy csak lazat akar.

2021. aug. 27. 19:28
 19/22 A kérdező kommentje:

gondoltam válaszolok nektek, a mai napig együtt vagyunk, 2 hét múlva megyünk esküvőre együtt.

üdv

2022. máj. 8. 15:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Köszi:)

További sok sikert:)

2022. máj. 8. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!