Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fog még jelentkezni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még jelentkezni, vagy felejtős?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kb 2 hete beszéltem egy sráccal a neten. Mesélte, hogy nem túl beszédes, ezért én írtam többet. Majd kezdett kellemetlen lenni nekem, így nem kerestem, viszont akkor ő keresett fel, felvetette a személyes találka ötletét, számot cseréltünk.

A hét közepén meg is történt a találka, sétáltunk, beszéltünk, igaz többségben én, de azért igyekezett csatlakozni. Majd meghívott egy vacsorára, miután végeztünk, elindultunk.

Ő autóval volt, haza akart hozni, de én igyekeztem kedvesen elutasítani, annyira nem bíztam benne, így a tömegközlekedést választottam.

Elkísért a megállóba, egy darabig csak állt és nézett rám,mosolygott, láttam rajta, hogy hezitált mit tegyen, majd arcra pusziban maradtunk. Megkérdezte, hogy jövőhéten szeretnék-e vele találkozni? Én mondtam, hogy találkozhatunk majd keressen.

Nos azóta nem jelentkezett, én nem írtam neki, nem akartam, hogy rámenősnek tartson, meg nem is fogott meg annyira igazán, de azért motoszkál a fejemben a gondolat, hogy most lerázott vagy mire gondolhat :D

23/L

2017. ápr. 7. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lerázott. Ha egyértelműen megbeszéltétek, hogy ő keres, akkor nem hiszem hogy rád vár. Egy üzenetet megérhet, bár azt írod nem fogott meg annyira...
2017. ápr. 7. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Bevallom én is lerázásra gondolok, ezért se akartam írni neki, mert hülyén jött volna ki. Köszi a választ!
2017. ápr. 7. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahogyan leírtad a randit, ez a fiú gyakorlatlan, kicsit talán mamlasz. Szerintem most azon őrlődik, hogy merjen-e telefonálni, mert érezte, hogy nem volt az a brilliánsan szórakoztató a randin.

Van egy ötletem: ha van kedved még találkozni vele, ha látsz benne jövőt, küldj neki egy SMS-t, hogy rossz volt a telefonod egy pár napig, és nem tudtál hívást, vagy SMS-t fogadni. Ha erre sem reagál, akkor passz, de ha csak bátortalan volt, akkor élni fog a lehetőséggel.

2017. ápr. 7. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:

A pasik már csak ilyenek,mind egyformák .

Behülyítik a nöt,magukhoz édesgetik ,aztán lerázzák.

Felejtsd el ennyi,csak hülyít!!

2017. ápr. 7. 20:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz.

Én arra hajlok, hogy lerázott, de látom itt megoszlanak a vélemények, levélben kaptam egy olyan ötletet, hogy annyit írjak rá, hogy minden rendben van-e vele, lehet ezt hétvégén megpróbálom, aztán maximum nem ír, de még alszom rá egyet szerintem.

2017. ápr. 7. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne rohanj utána.
2017. ápr. 7. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, ha valaki nem csajozó gép, akkor le van rázva XD.
2017. ápr. 7. 21:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszát nem értem, ha rám írtad akkor, mint látod lány vagyok szóval pasi párti vagyok. :D
2017. ápr. 7. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Az írta aki nem kapott választ levélben, privátban és akinél eltűntél mint a kámfor. :D
2017. ápr. 7. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!