Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog újra jelentkezni? Vagy jelentkezzek én?
Sziasztok,
már írtam ide egy hete. Szóval, csináltam egy baromi nagy hülyeséget és lefeküdtem egy sráccal az első randin. Jól megértettük egymást és egyszerűen csak megtörtént. Utána ahogy hazamentem, nem kérdezte meg hogy épségben hazaértem-e, stb (ami szerintem amúgy illendő lenne, de mindegy....). Tudni kell róla amúgy, hogy tényleg elfoglalt a munkája miatt is meg amiatt is mert 11 lakása van amiket kiad vagy elad, igazából nem is értem, hogy mit csinál velük, de állandóan ezzel foglalkozik, és állandóan újakat vesz...szóval sohasem volt az a típus akivel sokat írkáltunk volna, főként arról írtunk mindig, hogy ki mikor tud találkozni. Szóval az első randi/ottalvás után nem direkt jelentkezett, de pár napra rá írt, hogy írjak, hogyha visszajöttem mert ki akar próbálni egy új éttermet. Tegnap találkoztam vele megint és megint tök jól elvoltunk, vacsorázni voltunk (amit nem engedett hogy fizessek) aztán fagyizni, aztán nála, és hát persze megint ott aludtam... a lényeg, hogy ma reggel megint elmentem, és már megint ez van, hogy nem írt, és engem ez őszintén szólva baromira idegesít, mert oké hogy elfoglalt, de szerintem ez bunkóság?! Az a gond hogy én viszont lassan - vagy már most is - teljesen bele vagyok zúgva, állandóan ő rá gondolok.
Szerintetek írjak én? Az első és második randit teljesen ő kezdeményezte végig, a második randinál még eléggé távolságtartó is voltam és vártam hogy még egyszer rákérdezzen. Mennyi időt várjak? Ma reggel kb 9 órakor mentem el.

Ne tapadj. Annyj biztos.
Majd kiforrnak benne a dolgok. Jelenleg ennyi igénye van a chates maszlagra meg nincs.
Hagyd meg szabadon.
Majd fog kötődni később, vagy epp soha. De ez igyis úgyis ki fog derulni.
Jelenleg a tapadassal szamonkéréssel csak kiábránditanád még a szikrábol is.

Ugya tudod, hogy ti nem randiztok?
Megdug, ha kedve ven. Ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!