Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog újra jelentkezni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog újra jelentkezni? Vagy jelentkezzek én?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

már írtam ide egy hete. Szóval, csináltam egy baromi nagy hülyeséget és lefeküdtem egy sráccal az első randin. Jól megértettük egymást és egyszerűen csak megtörtént. Utána ahogy hazamentem, nem kérdezte meg hogy épségben hazaértem-e, stb (ami szerintem amúgy illendő lenne, de mindegy....). Tudni kell róla amúgy, hogy tényleg elfoglalt a munkája miatt is meg amiatt is mert 11 lakása van amiket kiad vagy elad, igazából nem is értem, hogy mit csinál velük, de állandóan ezzel foglalkozik, és állandóan újakat vesz...szóval sohasem volt az a típus akivel sokat írkáltunk volna, főként arról írtunk mindig, hogy ki mikor tud találkozni. Szóval az első randi/ottalvás után nem direkt jelentkezett, de pár napra rá írt, hogy írjak, hogyha visszajöttem mert ki akar próbálni egy új éttermet. Tegnap találkoztam vele megint és megint tök jól elvoltunk, vacsorázni voltunk (amit nem engedett hogy fizessek) aztán fagyizni, aztán nála, és hát persze megint ott aludtam... a lényeg, hogy ma reggel megint elmentem, és már megint ez van, hogy nem írt, és engem ez őszintén szólva baromira idegesít, mert oké hogy elfoglalt, de szerintem ez bunkóság?! Az a gond hogy én viszont lassan - vagy már most is - teljesen bele vagyok zúgva, állandóan ő rá gondolok.

Szerintetek írjak én? Az első és második randit teljesen ő kezdeményezte végig, a második randinál még eléggé távolságtartó is voltam és vártam hogy még egyszer rákérdezzen. Mennyi időt várjak? Ma reggel kb 9 órakor mentem el.

2021. aug. 27. 16:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg beszéld meg vele hányadán álltok. Most mit kell kombinálni? Kommunikáció nélkül ne várj mást, mi nem tudjuk kitalálni mit akar tőled vagy mi jár az ő fejében.
2021. aug. 27. 16:44
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva gondolkozol vagy nem tudom , nem azt kéne felmèrni hogy hogyan bánik veled, és utána randizni és szexelni?
2021. aug. 27. 16:45
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

Ne tapadj. Annyj biztos.

Majd kiforrnak benne a dolgok. Jelenleg ennyi igénye van a chates maszlagra meg nincs.

Hagyd meg szabadon.

Majd fog kötődni később, vagy epp soha. De ez igyis úgyis ki fog derulni.

Jelenleg a tapadassal szamonkéréssel csak kiábránditanád még a szikrábol is.

2021. aug. 27. 16:47
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én óvatosságra intelek, ezekből amit írsz nekem nagyon úgy jön le hogy ő inkább csak az együttlétet akarja és az érzések, épségben hazaértél-e már csak másodlagosak. Vigyázz vele nehogy csak kihasználjon és lelépjen nemsokára mert megint mást akar.
2021. aug. 27. 16:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt épp egy szexkapcsolat bontakozik ki a férfi részéről. Ő nem akar többet a leírtak alapján, ha neked ez jó csináld, ha nem, akkor ne folytasd.
2021. aug. 27. 16:58
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugya tudod, hogy ti nem randiztok?

Megdug, ha kedve ven. Ennyi.

2021. aug. 27. 17:02
 7/22 A kérdező kommentje:
De miért szexkapcsolat? :((((( Nyilvános helyen találkoztunk mindig, nyilvános helyen fogja a kezem, átölel, stb? :(((( Az 1. és a 2. randi között írt többször is, de nem sokat, és én is mindig lassan válaszoltam mert én se akartam azt a benyomást kelteni, hogy nincs jobb dolgom, mint az üzeneteire várni. és nem tinderen ismerkedtünk meg, hanem a covid oltás közben. Már sajnos baromi sokszor előfordult, hogy pasik szexkapcsolatot akartak tőlem (ezért is vagyok ennyire elkeseredett :( ) de azok nem vittek étterembe, nem vittek randikra, hanem csak otthon akartak találkozni. Annyira örülök hogy végre valaki legalább méltat arra hogy valamit csináljon velem és ne csak ....
2021. aug. 27. 17:03
 8/22 A kérdező kommentje:
6/7. Nem értem hogy ezt miért kell így írni. Szerintem ezek igenis randik ... és én is ugyanúgy le akartam vele feküdni, nem csak ő velem.
2021. aug. 27. 17:04
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindenki csak 4 fal közt csinálja a szexkapcsolattal a dolgait. Attól nem lesz több, hogy nyilvánosan is megjelenik azzal, akit néha megdug.
2021. aug. 27. 17:08
 10/22 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ne játszd meg magad. Ha épp a kezedben van a telefon, amikor ír, válaszolj azonnal, ha nem, akkor meg amikor észreveszed. Lehet, hogy pont emiatt hiszi azt, hogy neked is elég ennyi. Viselkedj természetesen és kész. Még ha azt is hiszed hogy jól palástolod, megérezni ha nem vagy az.
2021. aug. 27. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!