Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, egyetértetek vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egyetértetek vele? Hogyan koptassam le? Tiltsam szó nélkül most már?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ismerkedtem egy pasival, aki amikor megtudta, hogy egyetemet végeztem, kertelés nélkül megkérdezte messengeren, hogy voltam-e egyetem mellett prosti, ugyanis nagyon rossz a híre az egyetemista lányoknak, állítólag olyanok is prostik, akikről nem is gondolná az ember. Mondom nem, erre még közölte, hogy élőben is meg fogja kérdezni mélyen a szemembe nézve, és nagyon reméli, hogy nem hazudok.

Nekem itt lett elegem, nem tartom normálisnak, ezért nem írtam vissza egy napig, mire küldött vagy 20-30 üzenetet, végül megmondtam, hogy nem szeretném folytatni az ismerkedést, hagyjuk egymást békén, le is töröltem az ismerőseim közül.

Azóta folyamatosan írogat, fenyeget, mocskos qrvának nevez, azt mondja, írni fog a családomnak, ismerőseimnek, napisz.arra is kitesz névvel, telefonszámmal együtt, stb. Ja, meg azzal jön, hogy ha mégse voltam qrva, akkor legyek szíves elnézni neki annyit, hogy csak rákérdezett, tartsam tiszteletben, hogy ő erkölcsös, tisztességes nőt akar, ha pedig az vagyok, akkor folytassuk a randizást, mert semmi rosszat nem csinált.

Azt állítja, hogy ha balhé szintre emeljük a dolgot, nem fog kiállni mellettem senki, maximum nők, de a rendőrségen is főleg férfiak vannak, akik meg fogják őt érteni, ezért nem lesz túl magas prioritással kezelve az ügy, ha feljelentem.

Mielőtt valaki rákérdezte: Nem, tényleg nem voltam soha prosti, csak egyszerűen nem tartom normálisnak, ha valakinek az egyetemet végzett nőkről az jut eszébe, hogy biztos qrválkodtak.

Mit tegyek? Tiltsam most már le szó nélkül? Nem fogja akkor kamuprofilokkal folytatni?

2021. aug. 27. 05:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"jelentős része valóban egyetemista."

Azok jelentős része kamu egyetemista

2021. aug. 27. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A csávó elmebeteg, ezen nincs mit vitatkozni. A felvetése is beteg, a viselkedése is beteg. És igen, feljelentheted, mert több ponton is megsértette a személyiségi jogaidat stb.

Ez az egyetem dolog meg, kb mintha közölnéd vele, hogy budapesti vagy, erre begőzölne, mert Budapesten több prostit is látott, tehát akkor te is biztosan prosti vagy. Az eszem megáll. A gyereknek is max tizenöt IQ-ja lehet, ilyen érveléssel.

2021. aug. 27. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd mindenhonnan, mentsd el az üzeneteket. Ha nem nyugszik, akkor feljelented.
2021. aug. 27. 10:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az buzlik, hogy az elso kerdesre szepen azt mondtad, nem. En egy olyan vilagban elek, ahol egy ilyen zaklato kerdesre elkuldok valakit a picsaba es nem tartom az ismerosomnek.
2021. aug. 27. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy paranoid, még agresszív is! Teljes tiltás, rendőrségi feljelentés, ha nem hagy békén.
2021. aug. 28. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:
9. Hogy lennének már egyetemisták? Egy mondatot nem tudnak leírni helyesen.
2021. aug. 28. 20:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez mondjuk új. Eddig csak az volt a fáma, hogy az egyetemista csajok minden héten (vagy nap) mással bújnak ágyba, ez a kurvás most egy szinttel feljebb ment. Persze, tiltani kell, illetve megtenni a megfelelő lépéseket.
2021. aug. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!