Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz ezzel a mondattal?
Figyelt kérdés
"az aranyos a legrosszabb jelző, amit kaphatsz egy lánytól. azt jelenti, hogy jó veled lógni, beszélni, de a szex kizárt."2013. okt. 12. 16:51
1/18 anonim válasza:
Hát a b*z*ráns k*ög szerintem rosszabb jelző.
2/18 anonim válasza:
Passz.
Nekem semleges.Néha rosszul esek mert olyan "gyerekes"nek érzem.Nekem annyira nem mondják.
Inkább nőkre és gyerekekre kell mondani
3/18 anonim válasza:
Nem mindig, nálam nem ezt jelenti. Akit aranyosnak gondolok, azzal járnék is akár, vagyis szexelnék is vele.
4/18 anonim válasza:
Igen, De ennek van ellentettje is. pl: ha egy pasi azt mondja egy csajra, hogy csinos, = rondább, mint egy döglött bányaló.
5/18 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy ez a legrosszabb, amit csak kapni lehet, de tény, hogy ilyenkor nem gondol velem kapcsolatban semmi többre a barátságon kívül. Persze a legtöbb esetben ezen tettekkel még simán lehet változtatni.
7/18 anonim válasza:
az "anyádat fogdosd" szerintem sokkal rosszabb
8/18 anonim válasza:
Szerintem van ebben igazság. Rég elástad magad a nőnél, ha aranyosnak tart. Mert akkor csak egy barátot lát benned, nem egy potenciális kúrógépet. A nőknek a nőknél sikeres férfiak imponálnak, ezt kutatásokkal is alátámasztották még pedig úgy, hogy két ugyanolyan jó képű pasi fotóját mutatták meg sok nőnek és az egyiken elmondták, hogy a pasi egyedülálló, a másik komoly kapcsolatban élő. A nők 70%-a azt a pasit választotta volna, aki kapcsolatban élt, pedig mondom ugyanolyan kaliberű két pasi volt (előtte egy másik kutatás arra ment rá hogy bekalibrálja a két pasit és mindkettő 10/8-9-et kapott a nőktől). Ha nővel látnak, sikeresnek tartanak, ha jó nővel, akkor meg istennek.
9/18 anonim válasza:
A nőknél az aranyos az igen, kb. ezt jelenti.
A pasiknál az aranyos azt jelenti hogy aranyos , egyszerűbbek vagyunk :)
10/18 anonim válasza:
#8 Csak nem mindenki egy "kúrógépet" keres, vannak akiknek más tulajdonságok jobban imponálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!