Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetértesz ezzel a mondattal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz ezzel a mondattal?

Figyelt kérdés
"az aranyos a legrosszabb jelző, amit kaphatsz egy lánytól. azt jelenti, hogy jó veled lógni, beszélni, de a szex kizárt."
2013. okt. 12. 16:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát a b*z*ráns k*ög szerintem rosszabb jelző.
2013. okt. 12. 16:52
 2/18 anonim ***** válasza:

Passz.

Nekem semleges.Néha rosszul esek mert olyan "gyerekes"nek érzem.Nekem annyira nem mondják.

Inkább nőkre és gyerekekre kell mondani

2013. okt. 12. 16:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem mindig, nálam nem ezt jelenti. Akit aranyosnak gondolok, azzal járnék is akár, vagyis szexelnék is vele.
2013. okt. 12. 16:53
 4/18 anonim ***** válasza:
Igen, De ennek van ellentettje is. pl: ha egy pasi azt mondja egy csajra, hogy csinos, = rondább, mint egy döglött bányaló.
2013. okt. 12. 16:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy ez a legrosszabb, amit csak kapni lehet, de tény, hogy ilyenkor nem gondol velem kapcsolatban semmi többre a barátságon kívül. Persze a legtöbb esetben ezen tettekkel még simán lehet változtatni.
2013. okt. 12. 16:54
 6/18 anonim ***** válasza:
nem feltétlen jelenti ezt.
2013. okt. 12. 16:55
 7/18 anonim ***** válasza:
az "anyádat fogdosd" szerintem sokkal rosszabb
2013. okt. 12. 16:55
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem van ebben igazság. Rég elástad magad a nőnél, ha aranyosnak tart. Mert akkor csak egy barátot lát benned, nem egy potenciális kúrógépet. A nőknek a nőknél sikeres férfiak imponálnak, ezt kutatásokkal is alátámasztották még pedig úgy, hogy két ugyanolyan jó képű pasi fotóját mutatták meg sok nőnek és az egyiken elmondták, hogy a pasi egyedülálló, a másik komoly kapcsolatban élő. A nők 70%-a azt a pasit választotta volna, aki kapcsolatban élt, pedig mondom ugyanolyan kaliberű két pasi volt (előtte egy másik kutatás arra ment rá hogy bekalibrálja a két pasit és mindkettő 10/8-9-et kapott a nőktől). Ha nővel látnak, sikeresnek tartanak, ha jó nővel, akkor meg istennek.
2013. okt. 12. 16:56
 9/18 anonim ***** válasza:

A nőknél az aranyos az igen, kb. ezt jelenti.

A pasiknál az aranyos azt jelenti hogy aranyos , egyszerűbbek vagyunk :)

2013. okt. 12. 16:58
 10/18 anonim ***** válasza:
#8 Csak nem mindenki egy "kúrógépet" keres, vannak akiknek más tulajdonságok jobban imponálnak.
2013. okt. 12. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!