Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye, ha a barátommal egyetért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, ha a barátommal egyetértettünk, hogy mi nem csak valentin napon, hanem mindig szeretjük egymást, éppen ezért nem fogjuk ünnepelni, akkor nem fog valamivel meglepni mégis?

Figyelt kérdés
nem örülnék neki, főleg, hogy én tényleg nem készülök semmivel, mert úgy beszéltük meg
2015. jan. 15. 21:20
 1/6 veteran1978 ***** válasza:
De,megfog!
2015. jan. 15. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
de komolyan megbeszéltük, hogy nem!
2015. jan. 15. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Meglep egy dugással.
2015. jan. 15. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
ha sokat hangoztatod sztem nem fog. de a legjobb ha megeyztek vmi alternatívában, pl. szex :DD
2015. jan. 15. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudhatjuk. Mi is azt beszéltük meg, hogy nem a valentin-napot, de azért én egy szexi fehérneművel meg fogom lepni, mert pont együtt töltjük azt a hétvégét :)

Exemmel szintén ez volt megbeszélve, de ott tényleg nem volt semmi meglepi.

2015. jan. 15. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem fog, de egy kávé vagy az új fehérnemű felvétele belefér. Mi közösen újabban éttermezünk ahelyett, hogy egymásnak vennénk valamit, megbeszélés kérdése.
2015. jan. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!