Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, egyetértetek vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egyetértetek vele? Hogyan koptassam le? Tiltsam szó nélkül most már?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ismerkedtem egy pasival, aki amikor megtudta, hogy egyetemet végeztem, kertelés nélkül megkérdezte messengeren, hogy voltam-e egyetem mellett prosti, ugyanis nagyon rossz a híre az egyetemista lányoknak, állítólag olyanok is prostik, akikről nem is gondolná az ember. Mondom nem, erre még közölte, hogy élőben is meg fogja kérdezni mélyen a szemembe nézve, és nagyon reméli, hogy nem hazudok.

Nekem itt lett elegem, nem tartom normálisnak, ezért nem írtam vissza egy napig, mire küldött vagy 20-30 üzenetet, végül megmondtam, hogy nem szeretném folytatni az ismerkedést, hagyjuk egymást békén, le is töröltem az ismerőseim közül.

Azóta folyamatosan írogat, fenyeget, mocskos qrvának nevez, azt mondja, írni fog a családomnak, ismerőseimnek, napisz.arra is kitesz névvel, telefonszámmal együtt, stb. Ja, meg azzal jön, hogy ha mégse voltam qrva, akkor legyek szíves elnézni neki annyit, hogy csak rákérdezett, tartsam tiszteletben, hogy ő erkölcsös, tisztességes nőt akar, ha pedig az vagyok, akkor folytassuk a randizást, mert semmi rosszat nem csinált.

Azt állítja, hogy ha balhé szintre emeljük a dolgot, nem fog kiállni mellettem senki, maximum nők, de a rendőrségen is főleg férfiak vannak, akik meg fogják őt érteni, ezért nem lesz túl magas prioritással kezelve az ügy, ha feljelentem.

Mielőtt valaki rákérdezte: Nem, tényleg nem voltam soha prosti, csak egyszerűen nem tartom normálisnak, ha valakinek az egyetemet végzett nőkről az jut eszébe, hogy biztos qrválkodtak.

Mit tegyek? Tiltsam most már le szó nélkül? Nem fogja akkor kamuprofilokkal folytatni?

2021. aug. 27. 05:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Tíltsad le először.. Tényleg nincs férfi ismerősöd aki kiállna melletted? 22F
2021. aug. 27. 06:10
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyeneknek a legjobb ellenszere az edzett acél vipera.
2021. aug. 27. 06:12
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Tiltsd, ha valahogy megtalál, nyugodtan jelentsd fel. Zaklatás, becsületsértés... Elég simán fognak vele foglalkozni.
2021. aug. 27. 06:16
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
En is azt javaslom mint 3 as. Tiltas es ha tényleg barmit csinal akkor feljelented. Az ilyen csak ebbol tanul sajnos
2021. aug. 27. 06:23
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
Minden üzenetét mentsd le, tartsd meg, ha tényleg rendőrségig fajulna a dolog. Nyugodtan letilthatod, remélhetőleg elég lesz, ha nem, akkor azonnal feljelentés.
2021. aug. 27. 06:23
 6/17 anonim ***** válasza:
98%
MIMDEN uzenete legyen meg! Az osszes!!!
2021. aug. 27. 06:49
 7/17 anonim ***** válasza:
98%

Simán gyökér az ilyen, azt meg hozzáteheted neki, hogy ha bármit csinál leginkább feljelented, mert ez a személyiségi jogaidnak megsértése.

A mukinak komoly problémák vannak a fejében.

2021. aug. 27. 08:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazi beteg idióta.
2021. aug. 27. 08:50
 9/17 anonim ***** válasza:
38%

Annyi igazság van mellette, hogy ha felmész a rosszlányokra, a huszonéves lànyok jelentős része valóban egyetemista. Ebből tartják fenn magukat, általában arc nélkül hirdetnek. Sajnos ez tény.

DE!

Ennek ellenére is azt mondom, hogy az ipsét nagyon messzire kerüld el és nem normális. Legaláb időben kiderült. Valszeg az a fajta, aki ütne-vágna ha vélt “erkölcstelenséget” csinálnál, pl ráköszönnél egy férfi ismerősre…

Tartsd meg a beszèlgetésről a képernyőképeket, legyen mivel bizonyítani a rendőrségen a zaklatást.

F

2021. aug. 27. 09:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
9- még mindig hülyeség, rosszlányokon hány huszonéves van , meg hány egyetemista van egyszerre az országban ? :D Egyetemre járnak vagy 400 ezren (100 ezer diák felvételizik évente) ebből ha van pár aki tényleg a rosszlányokon van legyen akár 1000, ami elképesztően soknak hangzik akkor se éri el még az 1 százalékot se az arányuk.
2021. aug. 27. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!