Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha kimész az utcára akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kimész az utcára akkor általában milyen párokat látsz?

Figyelt kérdés

2021. aug. 24. 22:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

Látványos párokat, arra értem hogy látszólag tökéletes pár de a négy fal között boldogtalanok. 90% ilyenek a párok, hitel! Gyerekek! Pénzügyi dolgok miatt vannak együtt. Aki ismeri egy kicsit is az embereket az leveszi hogy nem boldog pár. De együtt vannak mert a rokonság, ismerősök mit szólnak hozzá ha külön mennek? Ez itt a baj. Inkább boldogtalanul élnek mintsem felszabadultan.

Sokkal több mosolygós embert látnánk az utcákon ha úgy élnének ahogy szeretnének!

2021. aug. 25. 05:52
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

Egyenpárokat. A férfi és a nő szinte minden esetben nagyjából hasonló szinten vannak.

Amikor meg nem, akkor is gyanús, hogy mégis, csak ott valamelyiknek olyan jellegű deficitje lehet, ami külsőre nem látható.

2021. aug. 25. 06:14
 13/23 anonim ***** válasza:
25%

Általában átlagos emberkéket. Ami feltűnt, hogy a fiatalabb korosztálynál azért több a jó kinézetű, aztán a kor előrehaladtával ez csökken.

Plusz, ronda nők mellett is látni férfit, de ronda férfi mellett sosem látni nőt. Itt többen írták azt is, hogy sok párosnál a nő szebb. Na, ezt pont nem látni sehol, sőt... Nem ritka az, hogy nehezebb a nő, mint a férfi. (Az, hogy sok nő írja, hogy kevésbé jó férfiak mellett is top nők vannak, csak azt mutatja meg, hogy a nők mennyivel válogatósabbak.)

2021. aug. 25. 06:46
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanaz, mint amit kettes és négyes írt.
2021. aug. 25. 07:19
 15/23 anonim ***** válasza:
általában autókban látok amolyan szebb párokat....többnyire átlagosakat.
2021. aug. 25. 07:26
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Csak jóképű férfiakat látok nővel.
2021. aug. 25. 07:34
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

5.

Én sok dagadék nőt látok átlagos vagy vékony férfival.

2021. aug. 25. 11:56
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Négyesnek írtam bocs. :)
2021. aug. 25. 11:58
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdekelnek mások, nem nézem meg őket és nem jegyzem meg.
2021. aug. 25. 16:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Én jobbára átlagosakat szoktam látni, kiv. ha puccos környékre megyek - Liszt Ferenc tér környékén pl. erősen nő a "top párok" száma.
2021. aug. 26. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!