Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimész az utcára akkor általában milyen párokat látsz?
Igénytelen/elhízott/csontsovány/előnytelen kinézetű pasi + átlagos, helyes, jóalakú lány.
Sajna kb. ez a leggyakoribb kombó Magyarországon. Ha a pasi véletlenül jó megjelenésű, sportos, akkor rendszerint kiderül róla, hogy külföldi.
Szar párokat:D Tudom, hogy a többség vitatkozik és egymás vérét szívja:D
4 Ez igen:D
Neked se sok Qki jutott:D Meg kell, hogy nyugtassalak ha annyi jó alakú lány lenne akkor nem menne itt se a picsogás, hogy felszedett valaki 5-10-20 kilót aztán beszóltak neki. Na meg nem lenne ekkora téma, hogy ki hány kiló mert mindenki top fizikum lenne:D
"Helyesség" pedig akkor az igazi, ha nincs smink:) Nem nehéz úgy helyesnek lenni, hogy felrakod az alapozót meg a 17 réteg púdert, a szempilládat kihúzod a szemöldököd meg megrajzolod:D
Amúgy sem mondják egy lányra, hogy helyes:)
Nekem tetsző pasikat (gördeszkás/vastagkeretes szemüveges elvont bölcsész/tetovált piercinges szűk naciban és zenekaros pólóban) csúnyácska, ducibb lányokkal (no offense 1, én is csúnya vagyok), akik vagy tök jellegtelenek, vagy valamilyen extrém(en szar) stílusúak, és a külföldi trendeket próbálják másolni, csak éppen igénytelen kiadásban.
VAGY
A társadalom többsége által fullosnak tartott körmös-pillás (no offense 2, nekem is van, csak én nrm vagyok dekoratív) wannabe influencer lányokat gusztustalan, piperkőc, aránytalan alkatúra kondizott nyomifejű, nagyarcú pasikkal, akikről lerí, hogy a pénztárca vastag, de az IQ valószínűleg nem túl magas.
A többség persze átlagos és egyrészt ritkán mozdulok ki, másrészt csak járműből bámészkodok, utcán nem szokásom, de ez a két kategória mindig szemet szúr valamiért. Egyébként megyeszékhelyről van szó, nem Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!