Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nagyon magas lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon magas lányoknak általában mekkora a barátjuk/férjük?

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
5 centivel alacsonyabb.
2021. jún. 4. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Nekem volt több, nálam 10-15 centivel magasabb csajom.

Gondolkodj reálisan! Ha a lány 180+, ezért csak 185+ -os pasikkal ismerkedne, akkor 1000-ből hány pasi esne ki, CSAK A MAGASSÁGA miatt?

És akkor még a kor, súly, vallás, bőrszín, iskola, meló, lóvé,...nem is került képbe!

2021. jún. 4. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Van egy nagyon magas csaj ismerősöm (szép lány, modellkedik is). Ő néha, ha utcán lát egy alacsony csajt magas faszival, akkor mindig kicsit felháborodik, hogy ez így nem ér :). Nyilván, mert neki ez nehezített pálya, kevesebb magas faszi van. Amúgy nem extrém magas, úgy emlékszem 184 vagy ilyesmi, csak erre még rá kell tenni ugye a tűsarkút... Valamiért nőknek ez neuralgikus pont, hogy tűsarkúval is legyen meg a 10 centi különbség :).
2021. jún. 4. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Van olyan nagyon magas ismerősöm (187-8 centis), akinek nála is jóval magasabb párja van (195-6 biztos van, de lehet, hogy 2 méter is), van olyan is, aki nála alacsonyabb pasival fut.
2021. jún. 4. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Húgom 183 centi. A párja egymagas vele.
2021. jún. 4. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagyon magas nőt ismerek, neki senkije nincs, igaz ez inkább a jelleme miatt van, arra tippelnék, hogy egyszerűen "lepöcköli" a próbálkozókat. Amúgy szimpatikus ez az erősebb jellem.

Látásból van még pár magas nő a városomban, általában "közepesen magas" vagy "nagyon magas" párokkal. Ha vannak gyerekeik azok még tőlük is magasabbak.

2021. jún. 4. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Férjem legalább 15cm-el alacsonyabb.
2021. jún. 4. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Tudom, én nem számítok számítok nagyon magasnak, mert csak 177 centi körül vagyok, de szinte mindig 8-10 centis magassarkuban járok, így olyan 185 centi körül vagyok. És nálam csak a 185+ centi magas ferfiak jöhetnek szóba. Sajnálom, próbáltam alacsonyabbal, győzködtem magamat, hogy nem számít a magasság, de rajottem, hogy nekem fontos, hogy alacsonyabb legyek a páromnal. Sorry
2021. jún. 4. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

180 a nő, èn 184

Nagyon fura vele csókolózni így hogy mindig 160- csajok voltak velem.

2021. jún. 5. 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Két magas barátnőm is van, az egyikük férje csak simán magas, a másik konkrétan égimeszelő.
2021. jún. 5. 01:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!