Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok még esélyt ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok még esélyt ennek a férfinak?

Figyelt kérdés

Lemondott egymás után kettő megbeszélt randit (ő kezdeményezett), majd találkoztunk, ami jól is sikerült. Az ezutáni randi előtt is közbejött neki valami. Bocsánatot kért, írkált, de már nem foglalkoztam vele.

Eltelt egy hónap, megint bocsánatot kért, illetve hogy adjak még egy esélyt neki, de én még mindig bizonytalan voltam.

Most két héttel később megint felbukkant, hogy nagyon szeretne velem találkozni.

Vonzódom hozzá, de azt se akarom, hogy hülyét csináljanak belőlem.

Mit tegyek? Találkozzak vele?

30N és 34F

2021. aug. 23. 07:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10-re: De ha ez így is van, akkor a kapcsolatotok is arról fog szólni, hogy a szülei csicskája? Nem jó ómen.

Amúgy meg, az ilyen fel-felbukkanó pasi nem sok jót sejtet.

2021. aug. 23. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 voltam , hát az a baj ha ebben a fàzisban ilyen, akkor később milyen lesz , a szülileiben meg lehetne annyi, hogy tekintettel vannak a fiúk magànèletère ( nem ismerem a teljes storyt , de több alkalommal is előfordul , így mit gondoljak ? )
2021. aug. 23. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

van olyan, hogy kozbejon valami, de ilyenkor normal esetben felajanl egy masik idopontot. pl. ‘ne haragudj, ma anyukamat el kell vinnem az orvoshoz, mert megutotte maga, nem tudnank holnapra attenni a randit?’ vagy ilyesmi. de az, hogy csak siman lemondja, aztan hetek mulva ir, hogy bocsi.. az gaz.

nyilvan az sem mindegy, miert mondja le, ha valami surgos/fontos dolog miatt, az ok, de ha csak ugy, mert kozbejott valami csipcsup ugy, amit a veled valo talalkozas ele helyez, az gaz.

2021. aug. 23. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A kontextustol fugg. Van, mikor erezni, latni, hogy nem igaz. De olyankor nem is erolkodnek, hogy idoben lemondjak.

En sajat eletembol latom, milyen elkepeszto modon tudnak veletlenek osszejatszani. Anyosom es aposom, mento, hol egyik, hol masik, mikozben csotores, defekt, mindig minden egyszerre.

2021. aug. 23. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Sok dolog ellene szól, nem tudja eldönteni, hogy mit akar, mi a jó neki, vagy fél az elköteleződéstől. Kapott már esélyt, nem adnék többet neki.
2021. aug. 23. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez ismerős, nem e egy férfiről van szó?? Nekem is ígérte a randit, de aznap reggel lemondta hogy a szüleit kell vinni. Aztán én hanyagoltam is, de továbbra is írt. Nekem elment tőle a kedvem. Ajánlott újabb randit de csak feltételes módban...hát gondoltam szórakozz mással.
2021. aug. 23. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!