Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok még esélyt ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok még esélyt ennek a férfinak?

Figyelt kérdés

Lemondott egymás után kettő megbeszélt randit (ő kezdeményezett), majd találkoztunk, ami jól is sikerült. Az ezutáni randi előtt is közbejött neki valami. Bocsánatot kért, írkált, de már nem foglalkoztam vele.

Eltelt egy hónap, megint bocsánatot kért, illetve hogy adjak még egy esélyt neki, de én még mindig bizonytalan voltam.

Most két héttel később megint felbukkant, hogy nagyon szeretne velem találkozni.

Vonzódom hozzá, de azt se akarom, hogy hülyét csináljanak belőlem.

Mit tegyek? Találkozzak vele?

30N és 34F

2021. aug. 23. 07:36
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
30 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%
Fuh de kitudtok akadni azon ha valami közbejön… mi is a gond ezzel?
2021. aug. 23. 07:37
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

Ha neked csak korulotte forog a vilag akkor nem.

Ha te is lazán élsz meg összevissza azaz hozzá hasonlo vagy es ezeken a dolgokon el tudsz menni akkor igen

Egy görcsösebb tipusu félnek az ilyen nem valo.

2021. aug. 23. 07:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ügyeletes palimadár, hogy elhiggyem ezt a háromszor egymás után is közbejön valami kamudumát...
2021. aug. 23. 08:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha annyira fontos vagy neki, hogy mindig, közbejön valami...én hagynám. Megbízhatatlan.
2021. aug. 23. 08:11
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat/szavazatokat!

Akik az igenre szavaztak, megkérdezhetem, hogy miért?

2021. aug. 23. 08:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő valami kèszenlèti tűzoltó?
2021. aug. 23. 08:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Megemlítette konkrétan, hogy mi jött neki közbe mindig? Ha nyomós oka volt rá, hogy nem ért rá, akkor én adnék neki még esélyt.
2021. aug. 23. 09:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, lehet hogy közbejön neki egy pár elhanyagolt feleség akit ki kellett nyalnia. Lehetnél megértőbb is! 😉
2021. aug. 23. 09:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha közbe jön neki valami egyszer, és lemondja az nem gaz. Ha többször elõfordul, illene magyarázatot adnia a dologról. Ez igy egyrészt nagyon udvariatlan, másrészt jó eséllyel feltételezheted, hogy te csak B vagy C terv vagy nála...
2021. aug. 23. 09:19
 10/16 A kérdező kommentje:

6-os: Nem :D

Mindig a családra hivatkozik, hogy közbejött valami. Legutóbbi indoka is az volt, hogy el kell vinnie valahova a szüleit. Erősen kételkedtem benne, aztán láttam, hogy tényleg vitte a szüleit kocsival. De nem tudom, mit gondoljak.

2021. aug. 23. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!