Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok még esélyt ennek a férfinak?
Lemondott egymás után kettő megbeszélt randit (ő kezdeményezett), majd találkoztunk, ami jól is sikerült. Az ezutáni randi előtt is közbejött neki valami. Bocsánatot kért, írkált, de már nem foglalkoztam vele.
Eltelt egy hónap, megint bocsánatot kért, illetve hogy adjak még egy esélyt neki, de én még mindig bizonytalan voltam.
Most két héttel később megint felbukkant, hogy nagyon szeretne velem találkozni.
Vonzódom hozzá, de azt se akarom, hogy hülyét csináljanak belőlem.
Mit tegyek? Találkozzak vele?
30N és 34F

Ha neked csak korulotte forog a vilag akkor nem.
Ha te is lazán élsz meg összevissza azaz hozzá hasonlo vagy es ezeken a dolgokon el tudsz menni akkor igen
Egy görcsösebb tipusu félnek az ilyen nem valo.

Köszönöm az eddigi válaszokat/szavazatokat!
Akik az igenre szavaztak, megkérdezhetem, hogy miért?

6-os: Nem :D
Mindig a családra hivatkozik, hogy közbejött valami. Legutóbbi indoka is az volt, hogy el kell vinnie valahova a szüleit. Erősen kételkedtem benne, aztán láttam, hogy tényleg vitte a szüleit kocsival. De nem tudom, mit gondoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!