Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket jobban elvakítja egy jó férfi külső mint a férfiakat egy jó női külső?
40
De akkor mi lesz így az emberi fajjal, teszem fel a kérdést. A fajfenntartásért minden fajnál a hím felelős mert őket hajtja a szex gondolata és a tesztoszteron hatására ők is kezdeményezőbbek. Ha a nőkre van bízva a fajfenntartás abból csak faj kihalás lesz. Lásd migránsokkal való feltöltése Európának. Én értem, hogy női jogok meg minden, de azért vannak magasabb rendű célok is mint egyének finnyáskodásai. Ez kicsit elment politika irányába de szerintem van köze nem kevés a jelenséghez. A férfi feladata a fajfenntartás és ezen biológiai szerepétől lettek megfosztva.

42
Vagy inkább faj kihalás?

Így is sokan vagyunk.
Azaz vagytok.
44
Ezt a tévében hallottad?

46
A fehér faj már igen

Egy emberi faj van. Olyan, hogy "fehér", nincs.
Apácákhoz jártam gimibe, ezt be kellett írnunk a törifüzetbe, az 1. oldalra.

Nézd, szerintem átalakul a világ! A nők potenciálisan nagyobb szerepet kapnak mindenben. A férfiak háttérbe tolása már a '80-as évektől megkezdődött, bár a lecserélés jobb szó rá. Az összes jelenleg a mainstream által tolt eszme és jelenség ezt szolgálja, némelyik burkoltan, némelyik nyíltan. A párkapcsolat és családellenesség előszobája a mértéktelen agymosás, már ami a fiatalokat illeti. Légy önmagad, legyél önző, neked mindenből a legjobb jár, csak a magad érdekeit nézd, a szüleid véleménye ne érdekeljen, a hagyományokat vesd meg, fordíts hátat a családodnak, költözz el otthonról, a szexuális szabadosság érték, a tested használd, ne köteleződj el, válj el, élj a percnek, építsd az egód, ne vállalj gyereket stb. Világszintű támogatással rendelkező nézetek.
A férfiak lusták, tehetetlenek, bunkók, nem jók semmire, isznak, drogoznak, hazugok, megcsalnak, csak a szex számít nekik stb.
De érdekes! A nőket minden fronton a szexualitásuk megélésére biztatják, 50 partner az átlagos sőt trendi. Viszont a férfiak a szemetek, akik megdugják azokat a nőket, akik az ágyukba rángatják őket.
Aztán jön az adu-ász. A nők mindig csak áldozatok! Konkrétan már semmit sem lehet mondani, mert hát már minden szexizmusnak számít.
Majd ezen felbuzdulva a nők el is hiszik a feljebb való szerepüket.
Életviteli minta ma már az egyedüllét, szórakozással megtöltve! Gyerekvállalás? Család? Ördögtől valónak van beállítva.

Nem kell ide írni már semmit.
Ti agyvérzést fogtok kapni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!