Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogy győzitek le a kanosságot?
Figyelt kérdés
Mikor olyannal randiztok aki nagyon beindít.
Azt tudom hogy sokan előtte kiverik.
Egyébb tippeket szívesen hallanék.
#Kanos férfi #Nagyon szexi nő #Beindít a nő
2021. aug. 17. 13:54
2/13 anonim válasza:
Mondjuk azzal h nem vagyok ösztönlény és megismerkedni megyek a nővel randizni, nem a makkomat mártogatni mindenáron. Az h külsőre tetszik mindenképp előny, de ha fejben vagy belsőre irritáló, vállalhatatlan, mérgező, vagy ilyesmi, onnantól nem számít h néz ki.
4/13 anonim válasza:
itass egy kis bort a nővel és kiderül majd, hogy ő is így érez e .
5/13 anonim válasza:
Még 16-18 éves korig elmegy ez, mert tombolnak a hormonok, de hogy egy felnőtt férfi nem képes uralkodni magán, az nagyon szánalmas.
8/13 anonim válasza:
mit kell azon legyőzni? örülj neki. pont az ellenkezőjéből szokott lenni a szívás, amikor randizol egy kedves szimpatikus lánnyal, de egyszerűen nem vagy tőle beindulva. amúgy meg gondolom, csak meg tudod állni, hogy ne mássz rá, ez elég alap. ha még nem érett a helyzet arra, hogy szex legyen, akkor utána otthon kivered, és örülsz neki, hogy olyan nővel ismerkedsz, aki egyúttal nagyon beindít.
9/13 A kérdező kommentje:
5. 20 éves vagyok még szűz, nézd el nekem hogy nincs 30 év tapasztalatom.
2021. aug. 17. 15:00
10/13 anonim válasza:
jó, de írd már le, konkrétan mitől félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!