Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mostanában minden fiúra eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában minden fiúra eddig ráuntam kb 3-4-5 randi után. Mit tegyek hogy ez változzon?

Figyelt kérdés

A legelején jól érzem magam velük, de utána kb egyik pillnatról a másikra annyira unalmasnak, egysikúnak, egyhangúnak gondolom őket, nulla kreativitás.

Még azt sem segített sokuknak hogy megmondtam mit szeretnék csinálni (közös sportolás, túrázás, szánkózás télen) szóval nem kérek megterhelőt, de amit sikerül kihozni az egy kávézás/beülni egy cukrászdába.

Nekem nagyok az elvárásaim, vagy tényleg ennyire belustult mindenki, hogy egy kicsit sem próbálják megerőltetni magukat?

2021. aug. 18. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen ha az ember falun él. Mindenki ugyanarra a 3 helyre jár, és marha fontos, hogy te az A helyet részesíted előnyben, vagy a B helyet.

Felénk egy tömbben több randi hely van, lehet is válogatni, de vidéken mégis, mit akarsz? :)

2021. aug. 18. 16:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Szegedet azért ne nevezzük már falunak.
2021. aug. 18. 16:34
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:
46%
Randizz érdekesebb pasikkal.
2021. aug. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!