Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek, lanyok merre szoktatok mostanaban ismerkedni? (Tinder, utcan, FB, stb) Eddig hogy alakul randi teren 2021? Hany randid volt iden?
Nekem már 35 randim eddig, ebből 20 randin volt is valami.Tinder,Badoo.
26L
Mindig is közösségeken belül ismerkedtem, legyen ez baráti közösség, egyetemi közösség vagy valamilyen hobbi vagy érdeklődés alapú közösség.
Három éve jöttem össze a barátommal, idén is együtt vagyunk, októberben pedig össze is költöztünk. Elég sok randink volt (bár a vírus miatt most korlátoltak voltunk helyszín terén), azt nem tudom, hogy pontosan mennyi, de hetente legalább egyszer szeretünk kimozdulni.
26/N
Most, hogy volt ez a kovid egyelőre mindig csak a haveri körben jöttünk össze néhány bulira, néha bezuhant valami ismeretlen srác, általában velük töltöttem egy-két estét/éjszakát. Most, hogy kicsit jobban kinyílt az élet, kicsit körbenézek majd, hogy merre lehet menni, aztán majd meglátjuk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!