Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában milyen Tinderes randiélényeitek voltak?
Eddig megvolt a telepítés, aztán a regisztráció , majd képfeltöltés néhány adat megadása, azóta eltelt 8 hónap és még 1 match-em sem volt.
Ha lesz akkor folytatom a sztorit.
De igaz. Azt hittem annál azért jobban nézek ki, hogy 1 se legyen, de ezek szerint tévedtem.
persze....azon is filóztam már, hogy lehet, hogy túl jól nézek ki és azért nem húz 1 nő sem jobbra :) Habár ezt erősen kétlem.
23N (ez vagyok én) és 23 F
Január végén matcheltünk. Kb két hét volt, hogy átmentünk tinderről fb-re. Először egy hét után akarta, de picit vártunk még, mert kértem rá. Végig napi 2-3 üzenet volt, hosszabb üzenetváltások, egyszerre több témában. Végül elhívott találkozni és belementem, jó előérzetem volt, anagyon vártam. Első randi vasárnap reggel volt (a srác nagyon elfoglalt volt), aznap még fél órával korábbra tette, de belementem, habár hajat mosni nem maradt időm. Első randi közben érintések, végén csók, amin meglepődtem, de jólesett. A sprogram séta volt, felfedeztünk pár romos épületet és mindenről beszéltünk, amiről első randin kell (korábbi kapcsolatokról, politikáról, vallásról - mindről nagyon röviden hogy biztos ne szöges ellentétei legyünk egymásnak. A randi után hazavitt, a parkolóban megcsókolt, amin először meglepődtem, de jólesett. Elég sokat töltöttünk együtt és így nekem belefért. Volt még három másik folytatás, rengeteg időpont-tologatással és végül az volt, amivel nálam betelt a pohár
szerintem simán lehet, hogy valakinek 8 hónap alatt ne jöjjön össze semmi.
Én 1 évet voltam fent és 1 év alatt összesen 1 match-em volt. És az sem írt vissza, mondjuk szerintem véletlenül húzott jobbra.
Volt egy 26 éves matchem, aki még egyetemre járt és mellette főállásban dolgozott. A beszélgetés végig tinderen volt és képküldésnél, és csak akkor instagramon (nem dickpicek hanem csak ha mutatni akartunk valamit). Nagyon nagy volt az összhang, mintha évek óta jóban lennénk, mindenfééről beszéltünk, nem csak a szokásos ismerkedős témákról. Kb 2,5 hetet tartott a beszélgetés mikor elmentünk randira, nagyon akart helyszínt választani. Odamnetünk és mikor odaértünk, elsőre nem ismertem meg, mert nagyon nem úgy nézett ki, ahogy a képeken. Kiderült hogy nem is tudja mi van ott ahol találkozni akart, nekem kellett programot rögtönöznöm. Kb fél óra után tudtam, hogy ebből nem lesz semmi. Fizikai közeledésre semmi reakció és azt se tudta mondani hogy milyen vcéljai vannak 1-2-5 év távlatában. Kémia nulla. Pacsival köszöntünk el(??!!) aztán megítam neki hogy nem volt kémia, ez felejtős.
23N
Tegnap volt első randim szóval még friss az élmény. Match után rögtön rámírt, kedves bókkal kezdett. Hamar megtaláltuk a közös hangot és igazából elég sok múlt az első élő benyomáson. Közös érdeklődési kör, hasonló végzettség, minden klappolt. Az első húsz perc chatelés után elhívott, de még picit várni akartam, hogy biztos legyek. Egyszer enyhén! részegen ráírtam egy buliból hazafele és több órát beszéltünk. Akkor lebeszéltünk egy randit. Addig kb 2-3 naponta volt üzenetváltás, mindig egy-egy konkrét témában. Első találkozón leültönk egy parkba egy padra és ottragadtunk 2 órát. Főleg felszínes, ismerkedős dolgokról beszéltünk, egy-egy más téma került szóba. Egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy jó volt, emészteni, gondolkozni és folytatni kell. Két puszival köszöntünk el. Hétvégén második randi.
27L, 30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!