Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mostanában milyen Tinderes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában milyen Tinderes randiélényeitek voltak?

Figyelt kérdés
Részletesen fejtsétek ki a matchtől kezdve az első találkozás végéig a nemetekkel együtt.

#randi #Tinder #Élénybeszámoló
2021. máj. 11. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég több napja első matchem volt egy lánnyal (22 éves). Két nap után ő írt nekem. Mondta, hogy nem szeret chatelgetni, inkább egy rövid találkozóval kezdi. Belementem, nagyon megfogott, hogy ennyire határozott, tudja mit akar. Másnap este találkoztunk is, de végül élőben nem fogott meg annyira, mint hittem. Legalább rövidre zártuk.
2021. máj. 11. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tinderen 2 év alatt 0 matchen volt, vagyis 2 becsúszott, de az a kettő se írt vissza!Most badoon vagyok fent nyár óta, majdnem 1 éve és eddig 3 kőkemény randim volt!Az első még szeptemberben, nehezen indult a beszélgetés, mert valamiért csak másnap tudott válaszolni, de 4-5 nap után rábírtam egy randira, hogy azért ismerjük már meg egymást!Perzse én utaztam le hozzá Pécsre, szóval balatontol azért az nem volt közel!Odaértem, lányt hívom, mert megadta a számát, nem akartam, úgy járni, hogy lemegyek a semmiért!Vártam vagy 1 órát mire elém állt a "lány"!Elöszőr is a képek full retusálva voltak, szóval azt hittem, hogy az egyik barátnője az, hogy nem akar talizni és valami kamu szöveggel akart volna lerázni a barátnője, de nem ő volt személyesen és akkor ott kb 3 óra buszozás és 1 óra várakozás után jöttem is haza, mert a kora nem stimmelt és maga a lány se... 22-nek volt feltüntetve, erre 19 volt és a képek messze álltak a valóságtól, mert valahogyan plusz 40kg volt a lányok, képeken meg nem látszott...

*2* match:

Decemberben volt 1 hét után tali Veszprémben, minden jó volt 4-5 randi után derült ki, hogy haverom barátnője és ugye miattam akarta volna dobni haveromat, de két szét közé esett szegényke.2x láttam együtt a csajt meg haveromat, szóval nem ismertem a barátnőjét, mert 2-3 hónapos kapcsolatról volt szó haverom részéről.Ezen azóta jót röhögünk. xd

És akkor az utolsó az most volt Április 25 körül a lány Zánkai Én Balatonfüredi, szóval elég jók az esélyek első randin lementünk a partra séta meg leültünk néztük a vizet, közben beszélgettünk, mit szeretünk, mit csinálunk, mik az életcéljaink!Szóval egy egész jó randi volt!Azóta volt még kettő és most ott tartok, hogy látom, hogy a lányt érdeklem és tényleg vonzódik hozzám!

Annyit tudok fűzni az egész online társkereséshez, hogy szerintem egy halott ügy, mert 80% lány csak barátkozni jár fel és ezt nem értem!Ez olyan, hogy rosszlányokra csak azért teszed fel magadat, hogy barátkozz... xd Még mindig jobban preferálom a nagy életben való ismerkedést!

Majd megírom, hogy mikor lesz a házzasság aztán aki akar az jöhet a lagzira!

24/F

2021. máj. 11. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Az én Tinder sztorim:

Szakitottunk barátnőmmel 8 év után... néhány hét eltelt, mire rávettem magam, hogy regisztráljak a Badoora, ahol megismerkedtem egy nálam majdnem 10 évvel idősebb nővel (Akkor én 28, a nő 37), dumáltunk pár napig, aztán rábeszélt, hogy mi lenne ha taliznánk, menjek fel hozzá Pestre. Mondom egyszer élünk, baj nem lehet belőle... Felmentem Pestre (Győrből) már reggel, mert délelőttre beszéltük meg a talit. Viszont az történt, hogy a csaj egyszerűen eltűnt, teljesen nyoma veszett Badoorol is. Én meg gondoltam, ha már egyszer randizni jöttem, keresek mást :D Na akkor töltöttem le életemben először a Tindert, feltöltöttem a legjobb képeimet, szerencsére akkor még megvolt a Mustangom és egy olyan kép volt a kezdőkép, amin azzal pózolok :) Én sosem gondoltam volna, hogy ekkora forgalom van a tinderen, de néhány perc múlva már több matchem volt és több lánnyal beszélgettem egyszerre... Nem telt el sok idő, miközben a Starbucksban ittam a kávémat, odajött hozzám egy csaj, hogy szerinte épp velem beszél tinderen és milyen vicces, hogy meg sem kellett beszélni a talit, jött automatikusan :) Amúgy a csajszi 20 éves volt, meghivtam kávéra, aztán mondanom sem kell, hogy el kellett vinnem egy körre a mustanggal :) a normafáig jutottunk, ott sötétedésig elsétálgattunk, vissza a kocsiba, mondta, hogy mennie kell, vigyem haza. Hazavittem, mondtam, hogy azért legalább egy puszit hadd kapjak... aztán nem hogy puszit kaptam, úgy lesmárolt, hogy közben a keze már a gatyámban volt... Nem nagyon ellenkeztem és hát azonnal be is indultam és neki nem is kellett több, már a szájában voltam.. Brutál módon leápolt, a végén megcsókolt még és azt mondta, hogy "van még a tarsolyomban, holnap gyere át".

Próbáltam rábeszélni, hogy hadd maradjak ma és akkor nem kell hazamennem győrbe, de valamiért nem engedte... Eljöttem, foglaltam gyorsan szállást pesten, mert nem akartam visszakocsikázni Győrbe. Gondoltam még gyors visszairok pár csajnak a Tinderen... Nem is kellett sok, egy másik csaj felajánlotta, hogy menjek át, most főzött, nem akar egyedül enni :D át is mentem és a szállást is lemondtam, mert nem volt rá szükségem, úgyhogy egy csoda éjszakát töltöttünk egy finom vacsorával, borral és csoda befejezéssel... :)

Ennél jobb napot nem is kivánhattam volna, hála a tindernek... :) Persze még másnap is pesten voltam, de már igy is hosszú az iromány, úgyhogy most nem fejezem be :)

Köszi, ha elolvastad :)

2021. máj. 13. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:
#13-as szép történet :DD
2021. máj. 13. 20:05
 15/16 anonim válasza:
55%
#13 Valahogy nekem egy kicsit hihetetlennek tűnik ez a történet🤣
2021. máj. 14. 22:48
 16/16 anonim ***** válasza:
3 randim volt onnan, aminek nem lett folytatása. 1 férfi nem úgy nézett ki mint a képen (öregebb és kövér volt), a másik a randin kozolte, hogy még egy házban el a feleségével, de amúgy már elvaltak (ahaaa :D), a harmadik pedig folyamatosan az exerol beszélt, úgyhogy felejtős volt. Most, a negyedik viszont nagyon ígéretesnek tűnik, volt már több randi, és folytatjuk. Le is álltam az appal. (-:
2021. jún. 14. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!