Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meccsen lesz a randi de nem úgy ahogy azt gondolnátok. Mit csináljak hogy viselkedjek mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Meccsen lesz a randi ahol ő játszani fog én meg nézem. És utána megiszunk valamit. Legalábbis ezeket mondta. Kicsit idétlennek fogom érezni magam tök egyedül egy meccsen, nem igazán ismerek senkit…. És mit vegyek fel ami nem túl kevés vagy nem is túl öltözött a meccshez képest ?2021. aug. 16. 18:13
1/6 anonim válasza:
Találkoztatok már vagy ez lesz az első? Amúgy volt már ilyen randim, én szoknyában mentem.
4/6 anonim válasza:
Mez-telenül 😂😂😂
Vicceltem.. Olyanban menj ami kényelmes és majd a többi úgy is alakul… Nem a ruci lesz a lényeg hanem hogy ott legyél!
5/6 A kérdező kommentje:
Második találkozásunk lesz, a vonzalom megvan de kicsit tartok azért ettől. Nem vagyok meccsrejárós típus. Persze miatta elmegyek.
2021. aug. 16. 19:31
6/6 anonim válasza:
Én szerintem nem mennék szoknyában, mert azért a meccsek nem túl kultúráltak, kosz van, beláthatnak alá, stb. Szerintem sort és valami csinos top tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!