Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi 25 évesen. Mit vegyek fel?
Segítsetek nekem! Behíztam, 1 hónapig karanténban voltam, van egy gyerekem, nem fogytam le szülés után. Teltkarcsú lettem, de amúgy nekem tetszik a nagy mellem, meg fenekem. 10 éve ismerek egy srácot akivel kb 8 éve kavartam, akkor vékonyabb voltam, azóta nem látott. Sztem nem is tudja hogy behíztam😅
Elhivott randira, de javarészt csak bemcsik vannak a ruhatáramban, vagy amit már kihíztam. Mindenképp fekete ruhában gondolkodom, legyen akár nadrág vagy egyberuha, felső csak mellben kivágott lehet, a többi vastagítja a hülye fejem.
Tippek, honnan rendelhetnék mai divatú ruhákat, ami nem xs méretig van?
Nagyon köszi!!
Ha mindenképpen rendelni akarsz, akkor ajánlom a Sinsay-t, a Reserved-et, About you-t, h&m-et itt nagyon sok a molett lányokra való ruha én mindet nagyon szeretem, meg nagyon sok az ilyesmi ruha amilyet te szeretnél
Egyébként ezeket biztos te is ismered, nézz széjjel
Sinsay a legolcsóbb "divatos" felnőtt kollekció, aztán mohito, reserved, de vannak jó cuccok a mangonál és a zaránál is. Hm szintén átlagos holmik.
Igazából mindegyiken fogsz találni méretet és segítenek is, mikr választod a konfekcióméretet, ott van mellette az útmutató, leméred a melled, derekad, csípőd, és kiválasztod jó lesz e rád az adott méret. Nekem H&mből, mohitobol 32, xxs kell, de zarából S-M.
Mindenképp nézd meg a centizést!
Egyáltalán nem ciki 25 évesen randizni, és az se ciki, hogy 25 évesen gyereked van. Ezerszer jobb, mint egy rossz kapcsolatban vagy szüzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!