Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy en 24 evesen inkabb a nem egeszen jo fogaimra aldozok (azert nem olyanok mint a cigis dobozon) implantatumra mint hogy abbol a penzbol amit erre gyujtottem kocsit vegyek?
Ugye kapcsolatnal ismerkedesnel sem elony ha olyan amilyen az ember foga es en legalabb belatom hogy lepni kell ha mar gyujtottem ra meg majd a fizetesembol is erre teszek felre ezutan is.
Az viszont durva hogy neha fullosabb lanyok is olyan pasival vannak aki ilyen teren full igenytelen.
Ez az alap, a minimum. Evidens h elsobbseget erez.
Az igenytelen hapsikkal meg az igenytelen nok vannak egyutt. Kajak neha az agyonsminkelt libak mellett nem lehet megallni a villakoson, mert mar budosek...
Volt egy par cicababa ismerosom, akik mosolyogva mondtak, h szerintuk eleg nyaron is 2 naponta zuhanyozni...eleg 2 furdes kozott a parfum ea torlokendo
Hat igen...kocsi nelkul meg siman megvan az ember. Valamilyen szinten meg tobbet er hogy barhol tudjak nyugodtan akar eg mosolyt elereszteni.
Csak ugye hosszadalmas lesz a folyamat de ezt a 2-3 evet megeri szerintem raszannom igy egyetem utan. Sot az elso resz mar most az utolso elotti felevemben ellesz kezdve. (Bar nem is az esztetika a fo gond hanem a sok gyokerkezeles meg a korzeti orvos is olyan amilyen munkat vegzett)
Miért szólod meg az olyan lányokat akik rossz fogú férfival összejönnek? Tudod nem minden a külső. Nem biztos hogy igénytelen a csávó csak nincs egy vasa se pl. Valakinek tetszhet és szeretheti attól a másikat, hogy nincs meg egy pár foga az illetőnek. De aki a külsőségek irányítanak annak mondhatom ezt.Sok ilyen ember van. Meg aztán kinek mi a fullos. Ami neked bombanőt jelent, lehet valakinek egyáltalán nem az.
Jah és tökmindegy mire költöd a pénzed, aki csak a tökéletes mosolyodért vagy a vadiúj audi a 6-osodért jön össze veled, azt megette a fene...
25 vagyok. A legtöbb pénzt ideáig a fogaimra költöttem. Nem volt rohadt, csak nagyon csálé volt, szegény körülmények közt nőttem fel, sose engedhették meg a szüleim, hogy legyen fogszabályzóm, örültünk, hogy enni tudtunk.
Egyetem után amint meglett a munkahelyem, mentem fogszabályzót csináltatni. Többe került, mint a legtöbb dizsiwágen, amikkel jampiznak néhányan. Életem legjobb döntése volt megcsináltatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!