Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki hogy en 24 evesen inkabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogy en 24 evesen inkabb a nem egeszen jo fogaimra aldozok (azert nem olyanok mint a cigis dobozon) implantatumra mint hogy abbol a penzbol amit erre gyujtottem kocsit vegyek?

Figyelt kérdés

Ugye kapcsolatnal ismerkedesnel sem elony ha olyan amilyen az ember foga es en legalabb belatom hogy lepni kell ha mar gyujtottem ra meg majd a fizetesembol is erre teszek felre ezutan is.

Az viszont durva hogy neha fullosabb lanyok is olyan pasival vannak aki ilyen teren full igenytelen.

2018. szept. 20. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Ez az alap, a minimum. Evidens h elsobbseget erez.

Az igenytelen hapsikkal meg az igenytelen nok vannak egyutt. Kajak neha az agyonsminkelt libak mellett nem lehet megallni a villakoson, mert mar budosek...

Volt egy par cicababa ismerosom, akik mosolyogva mondtak, h szerintuk eleg nyaron is 2 naponta zuhanyozni...eleg 2 furdes kozott a parfum ea torlokendo

2018. szept. 20. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Az igenyesseg es azon belul a fogak sokkal elorebb vannak mint hogy mikor veszel autot.
2018. szept. 20. 15:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Hat igen...kocsi nelkul meg siman megvan az ember. Valamilyen szinten meg tobbet er hogy barhol tudjak nyugodtan akar eg mosolyt elereszteni.

Csak ugye hosszadalmas lesz a folyamat de ezt a 2-3 evet megeri szerintem raszannom igy egyetem utan. Sot az elso resz mar most az utolso elotti felevemben ellesz kezdve. (Bar nem is az esztetika a fo gond hanem a sok gyokerkezeles meg a korzeti orvos is olyan amilyen munkat vegzett)

2018. szept. 20. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Nekem édesmindegy mire költesz, de egy rossz fogú pasival sose jönnék össze. A kocsi téma nekem mindegy, nem szempont, hogy van-e.
2018. szept. 20. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szép, fehér fogaim vannak, de az egyik első ráhajlik a másikra. Pedig rengeteg fogszabályzóm volt. Nem feltűnő, de most direkthéjakra gyűjtök, hogy Hollywoodi mosolyom legyen. Nekem is fontosabb ez, mint az autó.
2018. szept. 20. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért szólod meg az olyan lányokat akik rossz fogú férfival összejönnek? Tudod nem minden a külső. Nem biztos hogy igénytelen a csávó csak nincs egy vasa se pl. Valakinek tetszhet és szeretheti attól a másikat, hogy nincs meg egy pár foga az illetőnek. De aki a külsőségek irányítanak annak mondhatom ezt.Sok ilyen ember van. Meg aztán kinek mi a fullos. Ami neked bombanőt jelent, lehet valakinek egyáltalán nem az.

Jah és tökmindegy mire költöd a pénzed, aki csak a tökéletes mosolyodért vagy a vadiúj audi a 6-osodért jön össze veled, azt megette a fene...

2018. szept. 20. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:

25 vagyok. A legtöbb pénzt ideáig a fogaimra költöttem. Nem volt rohadt, csak nagyon csálé volt, szegény körülmények közt nőttem fel, sose engedhették meg a szüleim, hogy legyen fogszabályzóm, örültünk, hogy enni tudtunk.

Egyetem után amint meglett a munkahelyem, mentem fogszabályzót csináltatni. Többe került, mint a legtöbb dizsiwágen, amikkel jampiznak néhányan. Életem legjobb döntése volt megcsináltatni őket.

2018. szept. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!