Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Virágot vinni második randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágot vinni második randira, vagy túl korai és a következőre vigyek csak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 13:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nőként nekem ellenszenves, ha a férfi úgy ad virágot, hogy még nagyon semmit se tettem, csak vagyok, csak azért adja mert nő vagyok. Ha meg se ismerte a személyiségemet, akkor mire fel?

Olyan mint amikor a buliban azzal jönnek, hogy meghívna egy italra már az elején. Nyilvánvaló hogy valamire hajt az ilyen, nem őszinte, mert ezt akár bárki másnak is előadhatja, akit ugyanígy nem ismer.

Pont hogy ilyenkor érzem magam terméknek, akinek el kéne alélnia egy virágtól amikor még semmi nem derült ki rólam a férfi számára.

De már most örül, mert puncim van, szóval jár a virág. Fantasztikus.

Ha már megismer jobban és örül a személyemnek, akkor meg jól esne persze, ha meglepne, ha örömet akarna nekem szerezni. Ilyenkor őszintébb és nem mesterkélt, mert már van előzménye a virágadásnak, nem csak úgy a semmiből jön, a semmiért kapnám, csak azért mert a nemem nő.

2021. aug. 16. 15:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha megismer jobban, persze. De szerintem második randin nem ismer még annyira.

(Plusz ha tényleg megismer engem, akkor tudja, hogy az ajándék nem dob fel, de ha együtt elmegyünk venni cserepes, nagy leveles növényt, annak örülök.)

2021. aug. 16. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!