Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Virágot vinni második randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágot vinni második randira, vagy túl korai és a következőre vigyek csak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 13:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
Minden nővel randiztál már? Wow, mester.
2021. aug. 16. 14:26
 12/22 anonim ***** válasza:
46%

"Semmi, szóval hajrá, menjetek szépen ma virágot venni barátnőnek :D"

Ja, de csak akkor, hogy ha már tett érte valamit, és eléggé dughatóan jelent meg.

2021. aug. 16. 14:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Minek jöttök ide trollkodni?
2021. aug. 16. 14:29
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

8-as, 12 -es, ne legyetek cinikusak.

Arról van szó, hogyha a nő nem tesz semmit, nem igyekszik ő is odatenni a randin magát, hanem csak ingyen programot akar, akkor mire fel kapja a virágot?

De ha igyekszik, akár direkt olyat vett fel, amit a férfinál kitudakolt, hogy az bejönne neki, tehát tetszeni szeretne neki, igyekszik ő is, nem szarja le a másikat hogy "kellek neked, tegyél értem", hanem kölcsönös a dolog.

Ha jó beszélgető partner, nem csak bólogat vagy mindent leint.

Ha nyitott további randira és örül a másiknak.

Ha pozitív a nővel az élmény, akkor persze, kaphat virágot.

De ha csak egy lehúzó személyről van szó, akkor minek? Lehet ki is dobná a kukába.

2021. aug. 16. 14:35
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

Az azért az első randin is kiderül, hogy milyen jellem. Ha meg annyira nagy probléma az, hogy "jaj, lehúz", akkor ne szervezz drága randit, elég egy tea vagy egy fagyi.

Nekem ez az "izmoztatom a nőt" és közben tényleg úgy beszélek róla, mint egy termékről... meg hogy "ne úgy öltözzön, ahogy ő akar, hanem ahogy én, a FÉÉÉRFI elvárom", ez nagyon visszás.

2021. aug. 16. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

De ez olyan, mintha ezeket a reakciókat ki akarnád csikarni. A kutya akkor kap jutifalit, ha valamit jól csinál. Qrva lenéző ilyen Bachelor módra, "tetszik a picsád a gatyában, nesze egy virág". Nem vagyok férfi, ezért lehet, mellélövök, de gondolnám, ők is azt szeretik, ha a nő őszintén érdeklődik? Nem azért, mert rózsával a végén majd pontozzuk?

"De ha igyekszik, akár direkt olyat vett fel, amit a férfinál kitudakolt, hogy az bejönne neki, tehát tetszeni szeretne neki"

Akkor az lesz, hogy randi időszakban eljátszok valakit, aki kapcsolatban nem vagyok, ezzel átverve a másikat.

2021. aug. 16. 14:41
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
Na ja, a másik meg az, hogy akkor nálam is ki lehet tudakolni, hogy mit vegyen fel a férfi, és akkor mit adok neki randi végén? Neki is jó a rózsa, ha viselkedett? Vagy kapjon egy marék földimogyorót? Kockacukrot?
2021. aug. 16. 14:42
 18/22 anonim ***** válasza:
29%

Ki beszélt elvárásról?

A nő úgy öltözik ahogy akar. De ha úgy választ, hogy direkt még jobban az ujja köré akarja csavarni a jelöltjét, akkor annak miért ne lehetne örülni?

Igyekszik a nő, akkor miért ne adhatna virágot neki a férfi?

Csupán azért ne adjon, mert akkor "kutyába rakja, jutifalatként" ... ?helyette ha igyekszik, akkor inkább szarja le az igyekezeteit, mert hát tiszteletteljesebb viselkedés leszarni, mert különben jutifalatnak tűnik.

Senki nem beszélt a nőről termékként.

Ha a férfi örül a nőnek, akkor persze, adjon virágot. Ha a nő tesz a kapcsolatért, akkor miért ne örülne a férfi? Ha viszont nem tesz semmit sem, csak van, akkor minek örülne a férfi?

Ne csináljunk már úgy, hogy a nő csak van, a férfi meg akármi van, adja a virágot. Ezzel a saját fiainkat kondícionáljuk arra, hogy bármi is van, adj virágot, mert a másik nő.

Kölcsönösség amiről itt szó van, nem terméknek meg kutyának beállításról.

2021. aug. 16. 14:49
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

De ez nem kölcsönösség. Kölcsönösség az, ha érdeklődünk egymás iránt. Az nem az, hogy "kapsz egy rózsát, mert megszólaltál".

Mert ha kölcsönös, akkor a férfi is kapjon valamit, amiért érdekes volt. Vagy a férfi ne kapjon semmit, csak adjon?

2021. aug. 16. 14:55
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
Én nőként is vettem 2. randira ajándékot. És nem azért, mert a párom benyalt nálam meg ezt meg ezt tette, hogy imponáljon... hanem mert személyiségre bejött, és én örömet akartam neki szerezni, pedig nem úgy öltözködött, ami a kedvenc stílusom, mon dieu! mekkora botrány!. Az ajándékozás azért kellene, legyen, hogy a másiknak örömet akarok szerezni, nem jutalomfalatként, hogy "jóvan'bikuci/cicuka, jópontot szereztél nálam".
2021. aug. 16. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!