Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy nagyon friss ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon friss ismerkedésem, még csak 3 randi volt. Eleinte nagyon megfogott, ám az 1. és a 2. randi közt elment egy 20 napos nyaralásra, és azóta rendkívül idegesítő. Lenn kifejtem ezt. Szerintetek legyek vele türelmes, vagy hagyjam őt inkább?

Figyelt kérdés
Francia Polinézián volt nyaralni, ott volt 20 napig, és váltogatta a szálláshelyeit. És azóta kibírhatatlan, komolyan. SEMMI MÁSRÓL nem tud beszélni, csak erről. Hogy ott mi volt, milyen volt. Bombáz a fotóival, videóival. Meg sokszor már spirituális szintre tereli a dolgot, hogy ő ott MENNYI MINDENRE rájött. Áradozik, hogy SEMMI SE FOGHATÓ AHHOZ, amit ott látott, hogy ez ahol élünk (Budapest, Magyarország) SEMMI, DE SEMMI AHHOZ KÉPEST, és hogy aki nem teheti meg, hogy oda elutazzon, annak FOGALMA SINCS SEMMIRŐL... Stb. Csak ezt hallgatom Messengeren is, meg élőben is! Szerintem nincs nő, aki ezt sokáig lenyeli egy frissen megismert pasinak. Pedig az út előtt még nagyon oda voltam érte, nagyon szimpatikus volt. De már ég és föld, mit érzek ahhoz képest.
2021. aug. 14. 18:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ő most úgy érzi, idézem: "Ez után az út után már nem tudok úgy tekinteni a jelenlegi életemre, mint ahogy az utazás előtt tekintettem. Ez az út mindent megváltoztatott."

Meg ezt is ő írta: "Bárcsak minden ember eljutna legalább egyszer az élete során oda! Aki nem járt még Francia Polinézián, sejtelme sincs róla, hogy mi mindentől megfosztva él."

De sokat idézhetnék, mivel csak ez a téma...

2021. aug. 15. 20:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Ezeket emailben írta, mert néha emailezünk is, nem csak Messengeren beszélünk.

Pl. mikor tartott a nyaralása, akkor egyáltalán nem Messengereztünk. Gondoltam nem irkálok neki, hadd kapcsolódjon ki, elvégre nem sokszor jut el az ember olyan messzire.

Akkor persze még nem sejtettem, hogy a nyaralás ekkora hatással lesz rá is, meg az ismerkedésünkre is...

De ő amúgy írt nekem a nyaralása alatt is, két hosszú emailt, azokra persze válaszoltam. Már azokban is olyasmiket mondott, hogy nagyon megérintette őt a hely, és hogy változtatni fog sok mindenen, ha visszajön.

2021. aug. 15. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!