Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon friss ismerkedésem, még csak 3 randi volt. Eleinte nagyon megfogott, ám az 1. és a 2. randi közt elment egy 20 napos nyaralásra, és azóta rendkívül idegesítő. Lenn kifejtem ezt. Szerintetek legyek vele türelmes, vagy hagyjam őt inkább?
Ő most úgy érzi, idézem: "Ez után az út után már nem tudok úgy tekinteni a jelenlegi életemre, mint ahogy az utazás előtt tekintettem. Ez az út mindent megváltoztatott."
Meg ezt is ő írta: "Bárcsak minden ember eljutna legalább egyszer az élete során oda! Aki nem járt még Francia Polinézián, sejtelme sincs róla, hogy mi mindentől megfosztva él."
De sokat idézhetnék, mivel csak ez a téma...
Ezeket emailben írta, mert néha emailezünk is, nem csak Messengeren beszélünk.
Pl. mikor tartott a nyaralása, akkor egyáltalán nem Messengereztünk. Gondoltam nem irkálok neki, hadd kapcsolódjon ki, elvégre nem sokszor jut el az ember olyan messzire.
Akkor persze még nem sejtettem, hogy a nyaralás ekkora hatással lesz rá is, meg az ismerkedésünkre is...
De ő amúgy írt nekem a nyaralása alatt is, két hosszú emailt, azokra persze válaszoltam. Már azokban is olyasmiket mondott, hogy nagyon megérintette őt a hely, és hogy változtatni fog sok mindenen, ha visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!