Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok esélyt személyesen egy ilyen embernek?
Nem. En se adnek eselyt mert ez igy egyoldalu, meg akkor is, ha online a dolog.
Szerintem eloben meg rossxabb, mert ott meg ki se tudsz jelentkezni.
Nem,a kedvem is elmenne tőle.Egyrészt mert csak magáról beszél,feltételezném,hogy amit sikerült megtudnia arra sem emlékszik,valószínű élőben még többet beszélne magáról,bár én inkább a jaj de rossz volt az életem eddig nyüszögésre számítanék.
Ha csak félénkség miatt nem kérdezne,akkor találkoznék,de abból,amit írtálszerintem neki csak hallgatóságra van szüksége..Aztán hogy az épp Te vagy más,az nem számít.Sőt ha nem figyelnél se tůnne fel neki.
Nem. Ő ilyen személyiségü és soha sem fog változni ebben. Attól még lehet, hogy jó ember de én sem tudnék kapcsolatot létesiteni vele.
Két ilyen embert is ismerek, barátaim, amúgy emberileg okésak, de sokszor az idegeimre mennek és nincs türelmem hozzájuk. Folyton megosztják velem mi van velük, még akkor is ha nem kérdezem, én mindig normálisan válaszolok, de ha kapok is egy olyan kérdést, hogy 'te hogy vagy?' a választ meg sem várják és már folytatják a mondanivalójukat.
Élőben szintén igy müködik, meghallgatom, hozzáfüzök, de ha én mondok valamit akkor 'oké, ja, na az jó'.
Évek óta ismerem őket, semmit sem változtak. Mondhatni kissé egocentrikusak.
Isten ments, hogy ilyen ember legyen a párom.
Azért ha furdal a kiváncsiság és ráérsz, egy találka még nem a világ, ezt te döntsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!