Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna, vagy csak szerintem gáz?
Egyet értek veled,nekem sem tetszene,ha így akarna szószerint másolni engem valaki,ami szinte lehetetlen,mert én régebb óta élem az életemet úgy,ahogy,mint az adott randipartner.
Kvázi:Lehetőleg szakíts meg vele minden kapcsolatot,és ha találkoznátok "véletlenül" legyél közömbös iránta.
6 olyan dolog van, ami szerintem ellehetetlenít egy kapcsolatot.
- A bizalom hiánya.
- Az őszinteség hiánya.
- Az alapvető emberi tisztelet hiánya.
- Ha a két fél nem önmagát adja.
- Ha nem fogadják el egymás valódi énjét.
- Ha alapvető értékrendbeli eltérések vannak.
Ahogy látom, nálatok ebből több is összejött. Megjátszotta magát. (1) Az elfogadás oda-vissza hiányzik. (2) A tisztelet is. (3)
Nekem csak két kérdésem van.
1. Ha ennyire nem passzoltok, akkor mit vársz mégis? Ha én valakitől nem akarok kapcsolatot, akkor nem fogom még hetekig kábítani, meg beszélgetni, találkozgatni vele.
2. Neked semmi sem jó? Oké, vannak dolgok, amik nem jönnek be rajta, ez rendben van, nincs is ezzel probléma, nem kell, hogy mindenki szimpatikus legyen. De a hozzáállásod kb. olyan, hogy mindegy, mit csinál, az neked nem lesz jó. Ha más az érdeklődési köre, az már kizáró ok. Ha érdeklődik a te dolgaid felől, az is kizáró ok. Nem azt mondom, hogy most konkrétan ennek a pasinak ígérd oda magad mindörökké, mert szerintem sem passzoltok, de te olyanokon is rinyálsz, ami tök semleges, vagy pozitív dolog. Te tipikusan az vagy, akinek megfelelő pasi a világon nincs. És persze mindig a másik a rossz, a pasi csak szánalmas nyomorék lehet, te meg ugyebár tökéletes.
"győzködött hogy nem erőltet rám semmit"
Ilyenkor nyugodtan közbevághatsz, hogy "de igen. És én ebből nem kérek. Szeretném, ha eltűnnél az életemből örökre. Ha pedig még ezután sem kopsz le rólam, akkor egy zaklató vagy, és kénytelen leszek a rendőrség segítségét kérni, hogy megszabaduljak tőled."
Szerintem sem stimmel valami azzal a sráccal.
Lenne még itt valami. Őt unalmasnak, magadat érdekesnek, és az életedet izgalmasnak.
"Múltkor erről beszélgettünk hogy a társaságunk negyede szerint nem gáz amiket csinál"
Nem arról van itt szó többek között, hogy te sem vagy egy könnyű eset, ezért a társaságod inkább próbálná támogatni a ti kapcsolatotokat, mielőtt kiégett macskás nő leszel az érdekes életével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!