Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok (fiú) és ha egy 18 éves lánnyal ismerkedek azt mondja túl fiatal vagyok, pedig ugyanannyi évesek vagyunk.2021. aug. 12. 15:26
1/7 anonim 

válasza:

Lehet, hogy korodhoz képest iszonyúan éretlen vagy. Előfordul az ilyesmi ebben a korban, annak idején rám hatványozottan igaz volt.
2/7 anonim 

válasza:

#1-es voltam, természetesen lelki, érzelmi érettség szempontjából értettem.
3/7 anonim 

válasza:

Le akar rázni. A nők ilyenkor minden baromságot felhoznak kifogásképp.
4/7 anonim 

válasza:

18 éves koromban én is túl fiatalnak tartottam magamhoz a velem egyidős fiúkat. Egyszerűen jobban megtaláltam a hangot a huszonévesekkel.
5/7 anonim 

válasza:

Ne vedd magadra. A legtöbb 18 éves (ahogy én látom) baromira nem néz ki éy nem is érződik 18nak.
Sokan mondják hogy a lányok korábban érnek dolog bullshit de én ezzel nem teljesen értek egyet. Szerintem átlagban igaz. Kivételek mindig vannak.
Nekem se (bár nem vagyok már 18) igazán jönnek be a konkrétan korombeliek.
Inkább a 3-6 évvel idősebbek.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor hány éves lányoknal ismerkedjek?
2021. aug. 12. 16:58
7/7 anonim 

válasza:

Ne feszülj erre rá hogy hány éves legyen.
Lehet hogy akivel összehoz az élet és passzoltok 21 lesz, lehet 16, lehet 30:D
Majd ez jön hogy kivel alakulhat. A lányok nem egy homogen massza. Ő ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!