Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képes valaki randira menni ismeretlenekkel?
Mármint persze el tudom képzelni, csak nálam mindig úgy jött a szerelem, hogy ismertem az illetőt legalább pár hete/hónapja/éve és vonzónak találtam külsőleg és belsőleg is. Ezen ponton tudok randizni, amikor már vágyom a másikra.
De amikor gyakorlatilag két ismeretlen találkozik és jól érzik magukat, abból hogy lesz néhányszor egy-két óra alatt olyan fokú vonzalom, hogy kapcsolatot akarjanak?
‘Na de hogyan tudtok randizni olyanokkal, akikbe nem vagytok szerelmesek? Nekem ez nem megy, ezért kérdezem. Bíztok benne, hogy szimpi az illető, hátha megjön majd a szerelem is? és addig egy párként funkcionáltok, de csak hosszú együtt töltött idő után mondjátok ki, hogy "szeretlek", addig meg szerelem nélkül vagytok a kapcsolatban?’
aki nem szimpi, azzal eleve nem randizom, tehat olyan emberrel megyek randizni, akit erdekesnek, vonzonak talalom, meg akarom ismerni, beszelgetni akarok vele.
mint akarmelyik uj emberrel, akit megismerek es erdekel. nem kell feltetlenul szexualis dolgokat csinalni az elso par randin, addig nyilvan nem is funckionalunk parkent, ez a pont majd kesobb jon el.
az elegge egyeni, hogy fizikai sikon kinek mennyi fer bele az elso randikon, valakinek mar a szex is tok oke, valakinek csak a csok, valakinek az sem. ez egyeni dolog, sokmindentol fugg es nehez megmagyarazni.
ha valakihez vonzodom es kedvelem, nekem nem kell szerelem a szexhez. masnak meg igen. nalam a szex pl. elobb van, mint ahogy a szerelem kialakul, egyszeruen azert, mert en nagyon lassan leszek csak szerelmes, viszont a szexet szeretem es az intim kozelseg hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!