Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képes valaki randira menni ismeretlenekkel?
Mármint persze el tudom képzelni, csak nálam mindig úgy jött a szerelem, hogy ismertem az illetőt legalább pár hete/hónapja/éve és vonzónak találtam külsőleg és belsőleg is. Ezen ponton tudok randizni, amikor már vágyom a másikra.
De amikor gyakorlatilag két ismeretlen találkozik és jól érzik magukat, abból hogy lesz néhányszor egy-két óra alatt olyan fokú vonzalom, hogy kapcsolatot akarjanak?
Nekem is így van, ahogy neked, és nálam is a randi az az, amikor már járunk.
A többiek egyszerűen mást neveznek randinak, VAGY képesek kinézet alapján vonzódni, és azért mennek, mert képen vonzó... (?)
" csak annyi infó kell, hogy ekitaláld belőle szeretnéd e még jobban megismerni és csak őt szeretnéd intimebben"
Ehhez kell a Kérdezőnek és nekem is akár több év is, nem 1 óra...
"De amikor gyakorlatilag két ismeretlen találkozik és jól érzik magukat, abból hogy lesz néhányszor egy-két óra alatt olyan fokú vonzalom, hogy kapcsolatot akarjanak?"
Randizgathattok ám akár hónapokon át is szex nélkül, ha te olyan típus vagy.
De te ezek szerint 10-20 hevr közül választasz pár, míg mások sok ezer ismeretlen közül tudnak választani.
mi az, hogy ISMERETLENEKKEL??! mennyi ido utan lesz nem ismeretlen valaki?
akivel randizom, azokkal elotte mondig beszelgetek minimum par napot, de inkabb egy hetet, azert nagyjabol tudom oket hova tenni nehany nap intenziv, tartalmasabb beszelgetes utan. nemelyiket jobban ismrem, mint pl random altalanos iskolai osztalytarsakat, akiket ‘ismerek’ vagy 20 eve, de valojaban soha egy szot nem valtottunk a koszonesen es kotelezo korokon kivul. mennyivel lenne jobb, ha egy ilyennel randiznek?!
az en ismerosi koromben tobbnyire szamomra parkapcsolatra erdektelen, nem vonzo emberek vannak. baromi sekelyes lenne az elet, ha csak kozuluk valogathatnek.
egyebkent pedig pint errol szol a randi, hogy MEGISMERD a masikat, ez egy tok izgalmas es erdekes dolog, sajnalom, ha neked ez nem jon at. es jol mondjak elottem: az ismeriseid is idegenek voltak x eve, honapja, valahogy veluk is elkezdted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!