Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan képes valaki randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molnarmarcell21 kérdése:

Hogyan képes valaki randira menni ismeretlenekkel?

Figyelt kérdés

Mármint persze el tudom képzelni, csak nálam mindig úgy jött a szerelem, hogy ismertem az illetőt legalább pár hete/hónapja/éve és vonzónak találtam külsőleg és belsőleg is. Ezen ponton tudok randizni, amikor már vágyom a másikra.

De amikor gyakorlatilag két ismeretlen találkozik és jól érzik magukat, abból hogy lesz néhányszor egy-két óra alatt olyan fokú vonzalom, hogy kapcsolatot akarjanak?

2021. aug. 12. 11:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A randik azért vannak, hogy MEGISMERJÜK a másikat, nem azért, hogy abban a pillanatban eldöntsük, hogy járunk. Csak azzal ellentétben, amit te csinálsz (valahol valamilyen módon spontán összeismerkedsz valakivel), ez célzott párkapcsolati szintű ismerkedés. Ergo itt célzottan lehet válogatni, megbeszélni fontos kérdéseket, amik párkapcsolatban számítanak (pl. gyerekvállalás, külföldre költözés, stb.), és így szelektálni. A randevúk mindig is erre voltak valók.

Én azért preferálom az ismerkedés ezen módját, mert sokkal nagyobb a merítés. Én pedig sajnos abba a táborba tartozom, aki nagyon-nagyon kevés férfiba tud igazán szerelmes lenni, és nem működik ez a megismered, megszereted. Vagy az első hosszan együtt töltött napon beleesek, mint részeg az árokba, vagy soha. Életemben összesen két ilyen férfivel találkoztam... abból az egyik tinderes, a másik spontán összeismerkedés volt. De ha előtte nem tinderezek, sosem ismerkedtem volna össze a másodikkal, aki amúgy a párom...

És amúgy először mindenki ismeretlen volt... a legjobb barátodra sem mondtad első pillanattól, hogy ő a legjobb barátod (kivéve nyilván, ha ovis korotoktól ismeritek egymást, mert ott azért másként működtek a dolgok).

2021. aug. 12. 12:02
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Szerelem és a randizás két különböző dolog. Randizni nem csak szerelmesen lehet. A vonzzalom pár mp ejöhet ahogy írtam, akik hirtelen lesznek szerelmesek egy álképben lesznek azok, inkább idealizálnak. Ez általában biokémiai folyamatok hatása. Ha még ilyen emberrel nem találkoztál, aki egy hirtelen eufóriát vált ki, akkor nrm értheted.

Volt olyan ismerkedésem ahol ragyogtam, fülig érő mosollyal estem be az ágyba reggel 6-kor, pedig még kézfogás se volt annyira hatott a személyisége és szép is volt. Szimpla biokémia volt. Nem ismertem eleget, hogy tudjam, hogy hosszú párkapcsolat lesz e belőle, annyit tudtam, hogy akkor őt még ennél is jobban meg szeretném ismerni. (Persze elijesztettem utána, mert egy tapasztalatlan tökfilkó voltam, túlzottan romantikus, túl hamar, és azt félre 3rtette idealozálásnak, pedig csak jobban meg akartam ismerni ...

2021. aug. 12. 12:05
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Nekem férfiként kell minimum 2 hét a csókig, egy hónap a szexig. Valahogy szükségem van az érzelmekre oda-vissza, a fellángolásra meg a szexuális vonzalomra sosem szerettem volna kapcsolatot építeni. Az olyan nők meg taszítottak, akik már az első randin cumizni akartak. Persze megengedtem nekik, csak nem volt már második alkalom.
2021. aug. 12. 12:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Egy első randin el tudom dönteni azt, hogy az illetőtől biztosan nem akarok semmit, de ha okésnak tűnik, nem tudok olyan gyorsan vonzódni, mint amikor már ismerek valakit. Ezért kellene több randi, viszont maga a randi erőltetettebb dolog, mintha csak barátként töltünk együtt időt hobbi kapcsán,tét nélkül stb. Szóval onnan para, hogy végülis akár be is jöhet, de hogyan alakul utána....az más kérdés.
2021. aug. 12. 12:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

azert ne mossuk mar ossze a randizast a szerelemmel, kerdezo. ket kulon dologrol beszelsz a kerdesben meg a kommentedben.

ha valakivel randizom, az nem jelenti azt, hogy szerelmes vagyok bele. normal esetben ez ugy megy, hogy megismersz valakit (online vagy akarhol), ismerkedtek, randiztok es AZTAN vagy beleszeretsz vagy nem.

persze az is opcio, hogy van xy osztalytarsad/szomszedod, akibe szerelmes vagy regota es ugy kezdesz vele randizgatni, de szerintem ilyen a valosagban nem nagyon van.

2021. aug. 12. 12:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy kvázi idegennel randizok, akit két napja ismertem meg, nem leszek egyből szerelmes is. Ahogy a többiek mondják, a randikon ismerem meg alaposabban, annyira, hogy lássam, ebből lehet-e valami komolyabb is. Eleve már olyan hangulatban találkozunk, hogy az elősegítse a romantikus érzelmeket, szóval emiatt könnyebb elkülöníteni az érzéseket. Nekem. Számomra az a fura, hogy valakivel barátok vagytok már nemistudom, általános iskola óta, de aztán így röpke 15 év haverkodás után egyszer csak bumm, rájössz, hogy ő életed párja? Lehet, hogy én vagyok fura, de nekem az ellenkező nemű barátaimmal elképzelhetetlen lenne bármi többet kialakítani, ezért is "csak" barátok. Főleg 5-10-20 év után.

Mások vagyunk, szerintem egyikünk módszere sem jobb vagy rosszabb az ismerkedéshez, a lényeg az, hogy mindannyian megtaláljuk a hozzánk illő párt. Én a férjemmel kb két hetes ismeretség után bútoroztam össze, és hát nem vártam hónapokig a szexszel, az is biztos. Már lassan tíz éve együtt vagyunk és már gyerekünk is van. Az ismerkedés módja és sebessége (szerintem!) semmiben sem befolyásolja a kapcsolat minőségét és tartósságát. A lényeg csak annyi, hogy egymásra legyetek hangolva és ugyanúgy álljatok ehhez a kérdéshez.

2021. aug. 12. 12:51
 17/22 A kérdező kommentje:

Na de hogyan tudtok randizni olyanokkal, akikbe nem vagytok szerelmesek? Nekem ez nem megy, ezért kérdezem. Bíztok benne, hogy szimpi az illető, hátha megjön majd a szerelem is? és addig egy párként funkcionáltok, de csak hosszú együtt töltött idő után mondjátok ki, hogy "szeretlek", addig meg szerelem nélkül vagytok a kapcsolatban?

Bocsánat, ha hülye kérdés, tudom, hogy sokaknál ez így megy és mindenki máshogy működik, de én magamról ezt nem tudom elképzelni, ezért kérdeztem :)

2021. aug. 12. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Randi ismeretlennel: egy órát beszélgetünk egy kávézóban, iszunk egy üdítőt. Mint ismerkedés. Ehhez miért kéne szerelmesnek lenni...??

Majd a többedik találkozónál kerülhetünk közelebb meg lehet kapcsolat, szerelem.

Ismerőssel se vagytok se kapcsolatban, se szerelmesek, amikor először találkoztok.

2021. aug. 12. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell párként funkcionálni, amikor randizunk?

Amúgy én úgy szoktam, hogy beszélgetünk neten: ha ott szimpatikus az illető, gördülékenyen megy a beszélgetés, jókat nevetünk, stb., vagyis olyan embernek tűnik, akivel úgy érzem, megéri találkozni, megismerni, akkor találkozunk pár nap- egy hét múlva.

Az első randira így azért nem full ismeretlenként megyünk, tudunk egymásról már pár dolgot, tudunk közös pontokat, stb. Beülünk valahova 1 órára, megnézzük, hogy ugyanolyan gördülékenyen megy-e, mint neten, tetszünk-e élőben is a másiknak, stb., ergo van-e értelme folytatni. Ha igen, akkor tovább tart a randi, elmegyünk szabadulószobába vagy valahova, ahol élményeket gyűjtünk, esetleg sétálunk tovább, ha annyira belemélyedük a beszélgetésbe.

Ha minden nagyon jól megy, egymásra hangolódunk, akkor jön a következő randi, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz.

2021. aug. 12. 13:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Simán :) Akivel előtte pár mélt váltasz, már tudod, hogy akarsz-e vele élőben találkozni, lenne-e elméletben közös jövő. Mert ha mondjuk valaki dohányzik, gyereke van, rasszista, mittudomén, nekem olyan nem kellene, akkor nem is találkozunk. Küld képet, ha randa, nem találkozunk. Aki tetszik és írás alapján szimpatikus, azzal találkozunk. Ha nincs élőben vonzalom, többet nem találkozunk, ha van, akkor lesz 2. randi. Na, így.
2021. aug. 12. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!