Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek mi lenne az értelme,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi lenne az értelme, logikája? N

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltem egy férfivel, idővel áttértünk másik platformra chatelni, majd sok idő múlva megejtettük a randit is. Nem sikerült rosszul, de már napok óta nem keres. Nyilván nem fogtam meg. Észrevettem, hogy randi után szétvált tőlem Tinderen, viszont a másik platformon nem tiltott le vagy ilyesmi. Azt gondolnám, hogy a mostani Tinderes szétválásnak az lett volna az értelme, hogy többet ne tudjam elérni sehol de erről szó sincs.

Vagy ez teljesen ok?

2021. aug. 11. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Talomban vagy sry.
2021. aug. 11. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Az az értelme, hogy rajta agyalj, gondolkozz, és úgy látom működik. Persze ha írt volna le se ejtenéd, de így legalább fent tartja az érdeklődésed. Profi a gyerek, tudja, hogy kell bánni a nőkkel.
2021. aug. 11. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtette.
2021. aug. 11. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi és nem OK. Milyen viselkedés már ez. Nem szeretem a játszmákat, és ha járnánk, sem szeretném, hogy állandóan azon törjem a fejem, hogy mit miért csinál. Kell a fenének ez a stressz.
2021. aug. 11. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

miért tiltott volna le? az parasztság mindig, ha épp nem valami stalkoló perverzet akarsz lerázni

a helyzet hogy beszéltetek, szimpi voltál, randiztatok és mégse. törölt és kséz. ha akarna még valamit, tinderen is megtartott volna

2021. aug. 11. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb helyeken ezt normálisan meg tudják beszèlni ( jártam én is így ) tök mindegy hogy ki kezdemèmyez , így meg bizakodhasz a semmiben, bár én azt vallom , ha nem ír nem èrdeklődik ( vagy minden más fontosabb de akkor is kuka )
2021. aug. 11. 22:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Persze, nekem is kuka, ez nem is volt kérdéses :)
2021. aug. 11. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Én ha a pasi nem ír randi után, 1-2 nap múlva igenis rákérdezek, hogyan tovább. Engem nem érdekel, ha valakinek ez szánalmas. Nekem meg az szánalmas, hogy felnőtt emberek képtelenek korrekt módon kommunikálni.
2021. aug. 12. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szimpi, akkor randi után én egyből írok. A játszmázás sosem jó. Valakivel volt olyan, hogy nem nagyon kerestem utána, mert felemás érzéseim voltak. Aztán el is felejtettem, hogy már 2-3 napja nem írtam neki, ez pedig egy jel volt.
2021. aug. 12. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én Tinderen mindenkivel szétválok, akivel már nem fogok ott kommunikálni, vagy mert egyáltalán nem fogunk, vagy mert máshol beszélünk tovább.

Átláthatóbb így. Viszont ha találkozó után nem keres, akkor valóban felejtős.

Ennél csak az az érdekesebb (nekem nemrég ilyen volt), ha tali után egy órán belül ír, érdeklődik és utána tűnik el.

2021. aug. 19. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!