Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi lenne az értelme, logikája? N
Tinderen matcheltem egy férfivel, idővel áttértünk másik platformra chatelni, majd sok idő múlva megejtettük a randit is. Nem sikerült rosszul, de már napok óta nem keres. Nyilván nem fogtam meg. Észrevettem, hogy randi után szétvált tőlem Tinderen, viszont a másik platformon nem tiltott le vagy ilyesmi. Azt gondolnám, hogy a mostani Tinderes szétválásnak az lett volna az értelme, hogy többet ne tudjam elérni sehol de erről szó sincs.
Vagy ez teljesen ok?
miért tiltott volna le? az parasztság mindig, ha épp nem valami stalkoló perverzet akarsz lerázni
a helyzet hogy beszéltetek, szimpi voltál, randiztatok és mégse. törölt és kséz. ha akarna még valamit, tinderen is megtartott volna
Én Tinderen mindenkivel szétválok, akivel már nem fogok ott kommunikálni, vagy mert egyáltalán nem fogunk, vagy mert máshol beszélünk tovább.
Átláthatóbb így. Viszont ha találkozó után nem keres, akkor valóban felejtős.
Ennél csak az az érdekesebb (nekem nemrég ilyen volt), ha tali után egy órán belül ír, érdeklődik és utána tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!