Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így gyerekes pasival összejönni?
Van egy gyerekes pasi, akivel néhány hónapja alakulnak a dolgok. Figyelmes velem és a tenyerén hordoz, ami miatt nagyon is beleestem. A probléma ott kezdődik hogy ő már egyszer elvált és van egy lánya is. Ez önmagában nem is zavarna, viszont gyakorlatilag nagyon kevés kapcsolata van a gyerekével. Fél éve látta csak utoljára, pedig csak 40 km a távolság. Anyagilag úgy tudom, hogy rendesen támogatja, mivel jómódú, de nem nagyon szoktak beszélni. Az exfeleségével vált néhány szót a gyerekről néha és ennyi. Nekem azt állítja, hogy nagyon szereti a gyerekét, de az exe ellene fordította és így nem tud mit tenni. Nem tűnik úgy, mintha zavarná a helyzet, magától soha nem hozza szóba a gyereket. Engem ez kissé elriaszt, mivel egyrészt tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű az se ha a pasinak a gyerek az első és én most maximális figyelmet kapok tőle de szeretnék majd gyereket is, ha úgy adódna. És lehet az én gyerekemmel se törődne. A pasi is szeretne gyereket, de nekem kicsit hihetetlen, hogy valaki ilyen könnyen lemond a saját gyerekéről.
27n
En hasonlo cipőben csak forditva
Párom unja rühelli a gyerekeket.
10 percnél tovabb egyikkel sem foglalkozik.
Es gyereket akar..
Nem, nem lesz más a sajáttal sem. Egy gyerek igenis munka meg nyűg es nem habostorta.
Van egy mondás tartsd szem elott. Egy nő mindig magának szül.
Es ha lesz.rja majd a kölyköt jusson eszedbe.
Fura a kérdésed. Ahogy a válaszok mutatják mindkét eset lehetséges: lehet, hogy a férfi kegyetlenül megszenvedte, hogy ellen fordította az anya a gyerekét, de az is lehet, hogy tényleg nem lenne jó apa.
Hogyan tudnánk mi látatlanban eldönteni, hogy párod melyik csoportba tartozik? Te ismered, neked kell a legjobban tudnod. Ha nem tudod, akkor folytasd vele a kapcsolatot, próbáld jobban megismerni, és majd nem olyanok véleménye alapján fogsz dönteni a párodról, akik nem is ismerik.
Nem ismerem anpárod, csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Nekem a gyerekem apja elvált volt, és nem tartotta a gyerekkel a kaocsolatot. Azt mondta, az anyja ellehetetleníti. Még sírt is, mikor ezt mesélte. Mikor a gyereke kamasz lett, mondtam neki, hogy vegye fel vele a kapcsolatot, mert most már az anyja nem is kell hozzá, jön az a gyerek egymaga is. Akkor a közös gyerekünk pár éves volt. Megtette nagy unszolásomra, aztán pár alkalom után már a gyereknek kifogásokat keresett, alig volt hajlandó találkozni vele. Azt mondta, idegen neki a gyerek, bem tud vele mit kezdeni.
Elváltunk mi is. A kisfiunkat fél évben ha egyszer elviszi. Mondtam neki, el fognak idegenedni egymástól. Tudja, de tóle ennyi telik, azt mondta.
Szóval szerintem valaki vagy jó apa, vagy nem.
Az én férjemnek is van egy fia egy régi kapcsolatából. Megharcolt a gyerekért az anyával, és még úgy is jóval többet látja, mint a pasid a sajátját, hogy több 100km választja el őket. Az ellene fordítást meg én olyan nehezen tudom elhinni...Szerintem, ha egy gyerekkel törődik az apja, akkor egyszerűen nem lehet szavakkal ellene fordítani, mert érzi, hogy szeretve van. A mai világban meg már tényleg annyira egyszerű napi szinten tartani vele a kapcsolatot, még ha találkozni nincs is lehetőség.
Persze lehet, hogy tévedek, nem tudni, hogy náluk hogy lett ez.
Én hozzád hasonló elven voltam. Azért mertem szülni neki, mert ő tényleg egy gondoskodó, jó apa. Ha azt láttam volna, amit te, akkor rövidtávon terveztem volna, amíg elvagyunk, de semmi komoly.
1es, azért ez nem teljesen igaz. Igaz én nő vagyok, de soha az életben nem tudtam mit kezdeni a gyerekekkel, szabályosan szorongtam, ha tudtam, hogy kisgyerekesekkel fogok találkozni. De a sajátommal teljesen más, és mióta én is anya vagyok, azóta más gyerekekkel is tök jól kijövök, megtanultam a nyelvükön. A férjem sem tudott egy óránál többet foglalkozni a huga gyerekével, de a miénknek jobb apát nem is kívánhatnék.
Viszont a kérdésben szereplő nekem is fura, bár az is lehet, hogy igazat mond, és tényleg ellene van hangolva a gyerek. Lehet, hogy azért nem beszél róla, mert fáj neki a dolog, meg nem akar téged már az elején a gyerekével traktálni. Az elején vagytok, nyilván gyereket nem holnapután akarsz neki szülni, szerintem majd kiforrja magát a sztori, úgyis kiderül, hogy mi a helyzet valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!