Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy vonzó pasi minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vonzó pasi minden nő számára vonzó igaz?

Figyelt kérdés

És ennek tudatában is van és nem fog azon agyalni, hogy ő most vonzó vagy sem, mert a nők többsége ugyanúgy reagál rá.

Tehát nem lesz olyan, hogy néhány nő kedves, néhány nő közönyös, néhány nő rosszindulatú. Mindenki inkább flörtölősen fog vele beszélni ugye?

2021. aug. 10. 08:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%

#13 Te értelmi fogyatékkal élsz? Leo vagy Brad nem átlagos, de nem jön be attól, hogy objektíve "szép" pasinak számítanak. Nem tetszenek. Milyen átlagos pasit linkeljek neked, nem látod őket az utcán? Egyik exem: 165 magas, 65-70 kiló között, izmos, de sosem gyúrt, fizikai munkától szerezte. Göndör haj, görbe fogsor. Szép kék szem, kedves mosoly, intelligens, humoros, mély, szexi hang. Viszont csóró. 32 éves volt amikor megismertem, 12 évig voltam a felesége.

Másik: 184 cm magas (az ízlésemnek ez pl túl magas) 110 kiló, ex sportoló de jó pocakos volt. Barna haj, zöld szem. Ő nagyon határozott, domináns pasi volt, 12 évvel idősebb nálam. Másfél évig tartott, túl "sok" lett. 49 volt amikor megismertem.

A pasi, akibe titkon szerelmes vagyok: kb 170 cm, kb 76 kb, pocakos de izmos, küzdősportol. Szemüveges, szakállas. 36 éves volt amikor megismertem.

Egyik sem egy feltűnő jelenség. De mindegyikben van valami, amitől vonzó lesz, hang, illat, stílus, humor, intelligencia. NEKEM jobb pasik, mint Brad vagy Leo, objektíve nyilván meg sem közelítik ezeket.

2021. aug. 10. 10:50
 22/77 A kérdező kommentje:

21

Hát igen, a nőknek valamiért az izmok tetszenek.

2021. aug. 10. 10:52
 23/77 anonim ***** válasza:
Hát szerintem van olyan pasi, aki kimondottan szép, pl. Henry Cavill. Ő több embernek tetszik, mint nem. Meg a fent felsoroltak is.
2021. aug. 10. 10:52
 24/77 anonim ***** válasza:
84%

22 Ami kész szerencse, mert a férfiak sokkal könnyebben építenek izmot, mint a nők. És ne hatalmas izmokat képzelj el, és mind pocakos is volt mellé. Egy férfinek nem kell éheznie, ehet és úgy is tud izmot építeni és jól kinézni. Csak legyén erős és ne folyj szét, ennyi a titok, a kigyúrt test a legtöbb nőnek taszító.

De volt egyszer egy kb 170/60-as udvarlóm is, sovány volt, de vonzó. Nem miattam nem lett belőle semmi.

2021. aug. 10. 10:56
 25/77 anonim ***** válasza:
100%

‘Hát igen, a nőknek valamiért az izmok tetszenek.’

hat igen, a ferfiaknak meg VALAMIERT a formas fenekek es karcsu derekak meg a szexi mellek. na vajon miert..

2021. aug. 10. 11:00
 26/77 anonim ***** válasza:
86%

Hihetetlen, hogy számon kéred rajtunk, hogy valami alapján (pl. izmok) merünk vonzódni a férfiakhoz.😂😂😂

Mert te aszexuális vagy, ugye? Semmi vonzó nincsen egy nőn férfiszemmel.😂

2021. aug. 10. 11:06
 27/77 anonim ***** válasza:

17.

Nem női szemmel full átlag ,hanem neked. Hidd el a többségnek nagyon nem átlag. Amúgy Ryan Gosling csak egy példa lehetne írni mást is aki áltlában bejön a nők többségének(Cavill, Momoa,stb.)

2021. aug. 10. 11:18
 28/77 anonim ***** válasza:
85%

Jason Momoa?😂

Nekem, mint átlagos nőnek szeretnéd megmagyarázni, hogy az átlag nők kit tartanak vonzónak?

2021. aug. 10. 11:21
 29/77 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem pl. Channing Tatum arcra baromi taszító valamiért, közben meg a fél női világ olajat pisil utána.
2021. aug. 10. 11:25
 30/77 anonim ***** válasza:

#29-es:

Dettó ugyanez az érzésem vele kapcsolatban… De George Clooney-val és Richard Gere-rel is, pedig őket is vagy 30 éve emlegetik etalonként.

/// Más. A Brad Pittes példánál maradva, Billy Bob Thorntonról mit gondolsz? Mindkettőnek “megvolt” a világ egyik legszebb nője. Sőt, BB-nek volt vagy 6 fullos felesége. Kettejük közül Ő Hollywood alfahímje, pedig az elméleted szerint jó, ha egy átlagos nőt megkaphatna ilyen külsővel, Brad Pitt pedig mindenkit akár.

2021. aug. 10. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!