Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy vonzó pasi minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vonzó pasi minden nő számára vonzó igaz?

Figyelt kérdés

És ennek tudatában is van és nem fog azon agyalni, hogy ő most vonzó vagy sem, mert a nők többsége ugyanúgy reagál rá.

Tehát nem lesz olyan, hogy néhány nő kedves, néhány nő közönyös, néhány nő rosszindulatú. Mindenki inkább flörtölősen fog vele beszélni ugye?

2021. aug. 10. 08:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
Nem, ő sokkal kevesebbeknek jön be. De a rondaság (azaz pontosabban Danny Devito esetében az átlagos, egészséges külsőtől való drasztikus eltérés) szinte objektív, még a szépség szubjektív. Viszont egy nő nem attól felszínes vagy válogatós, hogy nem jön be neki egy Devito szerű figura mert ő keveseknek jön be. De a legtöbb általam ismert pár átlagos, én is az vagyok, átlagos pasik jönnek be, eddig csak olyannal voltam, akit szexinek találtam, párkapcsolatban nem vágyakoztam másra évek után sem. Pedig átlagos volt.
2021. aug. 10. 10:23
 12/77 anonim ***** válasza:

3.

Nem baromság, te vagy a kivétel. De abban biztos lehetsz ,hogy a többség vonzóbbnak tartja Ryan Goslingot mint Steve Buscemit.

2021. aug. 10. 10:29
 13/77 A kérdező kommentje:

11

Úgy érted átlagos mint Brad Pitt vagy Leo DiCaprio? Ők is átlagosnak nevezhetők?

Küldj már egy képet egy átlagos pasiról.

2021. aug. 10. 10:29
 14/77 anonim ***** válasza:
87%

13

Ennyire nem lehetsz hülye... :)

Nem én írtam a 11-et, de HOL LÁTSZ TE ILYEN KÜLSEJŰ FÉRFIAKAT??

Járok az utcán és néha néha látok egy-egy jóképűbb férfit.

2021. aug. 10. 10:34
 15/77 anonim ***** válasza:
0%

Mindig jó pasinak éreztem magam. Nem tudom miért, de csak a nők egy kis részének jövök be, azoknak viszont nagyon.

Még így is meg tudtam oldani, hogy mindig ó nőim voltak, soha nem kényszerültem megalkuvásra.

És mindig úgy viselkedek, hogy a nők érezzék, csak a kifeezetten szépek önnek nálam számításba partnerként.

Úgy gondolom a nők nagyon értékelik ha határozott, rámenős vagy.

2021. aug. 10. 10:39
 16/77 anonim ***** válasza:
100%
Azért Danny Devito és Brad Pitt között is helyezkednek el férfiak, b#sszus… Meg valakinek jöhet be olyan tulajdonság, amiről tudja, hogy az emberek többségének/aktuális szépségideálnak nem felel meg. Nekem például a nagy orrok az ilyenek férfiban & nőben egyaránt. A sajátom, ami megfelel a “női orr legyen pisze” elvárásoknak, nem is nagyon tetszik magamon… Vagy a középmagas/alacsony férfiak. Sokkal több szexi srácot láttam 165-175 centi között, pedig volt 190+ cm barátom is.
2021. aug. 10. 10:39
 17/77 anonim ***** válasza:
68%

#12-es:

Szerintem ti, férfiak emelitek ennyire az egekbe pont Ryan Goslingot. :D Női szemmel full átlag. Tényleg, egy 2500 fős falban is tudnék vonzóbb srácot keríteni neked, ebben biztos vagyok.

2021. aug. 10. 10:42
 18/77 anonim ***** válasza:
*faluban
2021. aug. 10. 10:42
 19/77 anonim ***** válasza:
90%

amugy mondd mar el, megis mi a celod ezzel a kerdessel es az ostoba kommentjeiddel. igen, vannak jo pasik, akik a TOBBSEG szamara vonzoak lesznek, de MINDENKI szamara nem lehet egy ember se vonzo.

most azt ne mondd, hogy neked nem jon be jobban palvin barbi/jennifer lopez/scarlett johhannson, mint mondjuk az atlag koverkes, pattanasos, krumpliorru juci a sarki boltbol.

de a vonzalom es a parvasztas ennel kicsit osszetettebb, de ugy erzem, neked felesleges barmit is magyarazni.

2021. aug. 10. 10:44
 20/77 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, leakadok. :) Ez a 13-as "átlagos pasi, aki úgy néz ki, mint Brad Pitt". Hát ahol lakom, itt nézegetem a férfiakat és nem látok egy jóképűt sem. Vagy nagyon ritkán. (JÓ, a taxisofőr nagyon tetszett. Elfelejtettem írni, fiatalabb is volt vagy 20 évvel.)

10-es voltam

2021. aug. 10. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!