Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin hasmenés után hazajötte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin hasmenés után hazajöttem, mi a véleményetek? (21n)

Figyelt kérdés

Voltam egy fiúval randizni ma este, kajáltunk, én pedig valamivel nagyon elcsaptam a gyomrom. Próbaltam jó pofát vágni, de mikor éreztem hogy mindjárt befosok, nem ment annyira. Azt hazudtam neki hogy fent van egy barátnőm akivel szakított a pasija és azonnal el kell rohannom vigasztalni, de ez csak spontán jött és full levágta hogy kamu szerintem. Elköszöntünk, én pedig mentem a mosdóba.

Olyan hasmenés jött rám, hogy fél óráig felállni sem bírtam a vécéről az étteremben (a bodyt se tudom hogy volt lélekjelenlétem kikapcsolni odalent), olyan görcsök kínoztak, konkrétan mar jött be a takarító hogy zárás van... Csak hogy érzékeltessen a dolog súlyát...

Valahogy hazaértem, út közben hívtam, irtam a srácnak de semmi valasz.

Engedjem el? Vagy próbálkozzak?

Ha esetleg reagál és rákérdez mi volt mit mondjak neki?

2021. aug. 8. 23:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
10%
Pedig analhoz már rendbe lennél.
2021. aug. 9. 01:21
 22/50 anonim válasza:
55%

Itt milyen gyökér emberek vannak...

Csak mert nektek nem volt ilyen attól még nagyon életszerű sajnos és nem értem mit kell ezen kiakadni, mikor ilyen bárkivel megeshet. Kérdező az is lehet, hogy nem ér rá éppen vagy elfoglalt mással. Nem mindenki van a mobilhoz függve. De ha továbbra sem válaszol, nincs más mint a várás. Azóta mi a helyzet?

2021. aug. 9. 02:48
 23/50 anonim ***** válasza:

Írj neki sms-t, hogy a biológiai szükségletedet nem tudtad hogyan kifejezni, mert nagyon rosszul voltál.

Ui: mondhattad volna az igazat, hogy gyomorrontás. (A kelleténél nagyobb izgalmak is hatnak a bélrendszerre, ezt valószínűleg többször is meg fogod tapasztalni még az életben.)

2021. aug. 9. 04:13
 24/50 anonim ***** válasza:
84%
Kellemetlen, de ha keresed akkor az jelzés arra, hogy nem volt vele gondod a randin. Szóval ha annyira birka hogy ezt nem fogja fel, akkor nem érdekled eléggé és el kell engedni. 31/F
2021. aug. 9. 06:24
 25/50 anonim ***** válasza:
26%
Hogy minden héten van egy csaj akinek vagy randi előtt vagy közben vagy utána van fosása, de sosem veszi észre hogy ennek semmi köze a szexualitáshoz..
2021. aug. 9. 06:30
 26/50 A kérdező kommentje:

22/

Reggelre sincs változás, nem válaszolt még a tegnapi üzimre. 🙁

2021. aug. 9. 08:37
 27/50 anonim ***** válasza:
24%

Valami nekem akkor sem tiszta itt! Ha én elmegyek a WC-re, mert hasmenésem van és főleg randizok, azért 10 perc után legalább üzenek neki vagy felhívom, hogy rosszul vagyok. Lehet, segített volna vagy legalább türelmes lett volna, mert megesik az ilyen, hogy az ember rosszul lesz.

Pár hasmenést megéltem már, de ami 30 percig tarott, hát...

Egy a lényeg, nem csoda, hogy faképnél hagyott, ha 30 perc alatt egy nyamvadt üzenetet vagy hívást sem voltál felé adni.

Gondolom, 30 perc után feladta a várakozást, szerintem Te is így tettél volna.

2021. aug. 9. 10:01
 28/50 A kérdező kommentje:
Félreérted. Írtam a kérdésben is hogy elköszöntünk, és utána mentem vécére. Tehát mondtam neki hogy barátnőmhöz kell menni. És mikor elindultunk a kijárat felé mondtam hogy még mosdózom egyet. Nem tudom várt e kint engem utána, lehet egy kis ideig, nem tudom. De én nem mondtam neki hogy varjon meg...
2021. aug. 9. 10:34
 29/50 anonim ***** válasza:
8%

#29 vagyok!

Értem, így picit érthető, legalább is nekem.

Nos, ha többszöri keresésedre sem reagált, akkor ez nem jelent mást, mint az, hogy neki más elképzelései vannak. Lehet, már a randi alatt sem jöttél be neki.

Mondjuk tisztább és jobb lett volna neki mondani, hogy úgy érzed probléma van és WC-re kell menned. Ha érdekelted volna, akkor megvárt volna.

2021. aug. 9. 10:40
 30/50 anonim válasza:
Hívtad azóta? Lehet hívásra jobban reagálna.
2021. aug. 9. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!