Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin hasmenés után hazajöttem, mi a véleményetek? (21n)
Voltam egy fiúval randizni ma este, kajáltunk, én pedig valamivel nagyon elcsaptam a gyomrom. Próbaltam jó pofát vágni, de mikor éreztem hogy mindjárt befosok, nem ment annyira. Azt hazudtam neki hogy fent van egy barátnőm akivel szakított a pasija és azonnal el kell rohannom vigasztalni, de ez csak spontán jött és full levágta hogy kamu szerintem. Elköszöntünk, én pedig mentem a mosdóba.
Olyan hasmenés jött rám, hogy fél óráig felállni sem bírtam a vécéről az étteremben (a bodyt se tudom hogy volt lélekjelenlétem kikapcsolni odalent), olyan görcsök kínoztak, konkrétan mar jött be a takarító hogy zárás van... Csak hogy érzékeltessen a dolog súlyát...
Valahogy hazaértem, út közben hívtam, irtam a srácnak de semmi valasz.
Engedjem el? Vagy próbálkozzak?
Ha esetleg reagál és rákérdez mi volt mit mondjak neki?

Hát ezt elb.sztad csillagom de nagyon! Fordított esetben te hogy reagálnál, ha a randin a partnered egy nyilvánvalóan kamu indokkal le akarna rázni estére, majd kivonulna a mosdóba és nem kerülne elő fél óráig - óráig? Speciel én azt gondolnám: a f.szért szívatott oda a randira elb.ni az estémet, ha eleve tudja hogy máshoz akar menni dugni, meg utána kimegy telózni fél órára a retyóra a másik pasinak? Kib.szott pipa lennék és nem érdekelne mit hadovál össze utána, azt gondolnám a hasmenés szöveg is csak egy újabb kitalált kamu mert látja hogy az első hazugsága nem jött be.
Szóval vond le a tanulságot: az ember ugyan nem beszéli ki idegenekkel a biológiai részleteket, de NE HAZUDJ! Nem lett volna gáz ha azt mondod, bocsi, nagyon csikar a hasam és úgy mész ki fél órára a retyóra - megvárt volna, s ha látja tényleg rosszul vagy akkor ha normális pasi megérti.

Kérj elnézést, és mondd el az igazat, hívd el a következőre. Ha megsértődött, ennyit is ér...
f-30

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!