Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin hasmenés után hazajötte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin hasmenés után hazajöttem, mi a véleményetek? (21n)

Figyelt kérdés

Voltam egy fiúval randizni ma este, kajáltunk, én pedig valamivel nagyon elcsaptam a gyomrom. Próbaltam jó pofát vágni, de mikor éreztem hogy mindjárt befosok, nem ment annyira. Azt hazudtam neki hogy fent van egy barátnőm akivel szakított a pasija és azonnal el kell rohannom vigasztalni, de ez csak spontán jött és full levágta hogy kamu szerintem. Elköszöntünk, én pedig mentem a mosdóba.

Olyan hasmenés jött rám, hogy fél óráig felállni sem bírtam a vécéről az étteremben (a bodyt se tudom hogy volt lélekjelenlétem kikapcsolni odalent), olyan görcsök kínoztak, konkrétan mar jött be a takarító hogy zárás van... Csak hogy érzékeltessen a dolog súlyát...

Valahogy hazaértem, út közben hívtam, irtam a srácnak de semmi valasz.

Engedjem el? Vagy próbálkozzak?

Ha esetleg reagál és rákérdez mi volt mit mondjak neki?

2021. aug. 8. 23:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
44%
Jó kis esti mese volt.😀 Kizártnak tartom, hogy ezt a kérdést nő írta.
2021. aug. 9. 00:14
 12/50 A kérdező kommentje:

10-es

Miért is nem állnál szóba velem?

2021. aug. 9. 00:20
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha megértő a srác, akkor észreveszi, hogy te is emberből vagy, így szerintem 1 próbát megér.
2021. aug. 9. 00:29
 14/50 anonim ***** válasza:
6%
Gondolom azért nem állna veled szóba, egyrészt mert szellemileg egy 12 éves szintjén leledzel, másrészt hazudtál, harmadrészt összefosol mindent :D
2021. aug. 9. 00:33
 15/50 anonim ***** válasza:
87%
Jobb az őszinteség! Miért is ne mondhatnád el neki is a történteket? Persze csak ha nem mese az egész!
2021. aug. 9. 00:34
 16/50 A kérdező kommentje:
Mert randin nagyon kellemetlennek erzetem, azert nem mondtam el. Foleg egy etteremben...
2021. aug. 9. 00:36
 17/50 anonim ***** válasza:
24%
Igen, kamus hapsi vagy, aki erre veri.
2021. aug. 9. 00:43
 18/50 anonim válasza:
80%
Szerintem máskor egész egyszerűen annyit mondj, hogy ki kell menned a mosdóba. Csak diszkréten, nem kell részletezni. Elegánsabban is meg lehetett volna oldani ezt a problémát. A másik pedig az, hogy érdemes tisztában lenni azokkal az ételekkel, amiktől hasmenésed van, és azokat ne kérd randin. Szerintem hívd fel vagy írj rá, és mondd el neki az őszintét, de csak akkor ha nagyon szerelmes vagy belé, és meg mered osztani vele ezt a kis kellemetlenséget. És végül pedig, ha nem egy 21 éves nő vagy, hanem egy kis gyógyszalámi, aki azzal tölti az idejét hogy sz@ros kérdéseket tesz fel, akkor bekaphatod a f@szom, hogy ilyen hosszan írtam egy választ.
2021. aug. 9. 00:46
 19/50 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem is kamukérdés...ha az én randipartnerem hosszabb időt töltene a mosdóban akkor legalább annyit kinyögnék hogy "Minden rendben van?".

Egy értelmesebb nő erre többnyire azt választ fogja adni ilyen helyzetben hogy "Nincs, ne haragudj, nincs rendben a gyomrom, valami rosszat ettem, szeretnék hazamenni".

Ha ezt nem képes normálisan elkommunikálni vagy annyit nem néz ki belőlem hogy elvégeztem a 8 általánost és valamennyire megértettem mire való a gyomor, bélrendszer és ez milyen folyamatokkal jár akkor nem vesztettem sokat vele.

Ha meg tényleg ennyi esze van hogy leráz egy kamuszöveggel utánna nem fogom megenni ezt a hasméneses sztorit (még ha igaz is lenne).

Szóval nem életszerű ez a sztori :)

2021. aug. 9. 01:10
 20/50 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem utólag megírhatod neki az igazságot. Aztán vársz... ha normális, akkor nem ítélkezik ennyiből.
2021. aug. 9. 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!