Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véleményekre és tapasztalatokr...

Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi, valakinek volt-e már hasonló?!

Figyelt kérdés

Pontosan 1 hete kezdődött heveny hasmenés, azóta 1 nap jobb, majd utána megint rosszabb. Orvos végeztetett szèkletvizsgálatot negatív lett.

Eddig diètáztam, viszont jól éreztem magam 3 napja ettem normálisan ebédet (húsleves, grízes tèszta), erre rá fél órára ismét vízes hasmenésem lett. (Sajnálom, ha túl őszinte)

Esetleg volt már valakinek hasonló és ha igen, akár itt akár üzenetben letudná írni a tapasztalatokat és mi volt a betegség hátterében?

Előre is köszönöm.

2018. aug. 12. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagy?
2018. aug. 12. 16:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen.
2018. aug. 12. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, hogy nőgyógyászati fertőzések/gyulladások lágyabb székletet, hasmenéses tüneteket okoznak; ill. erősítik az ételintoleranciákat, vagy ideiglenesen kialakítanak egyet.

Egyébként a tésztában nem csak a glutén válthat ki panaszokat, hanem egy másik fehérje is (ami pl. csicseriborsóban is megtalálható), de maga a gabona is.

2018. aug. 12. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, voltam nőgyógyásznál is, nem volt semmi baj :)
2018. aug. 13. 12:36
 5/6 Liliom79 válasza:
Hasonló nekem is én meg varom a széklet mintát
2018. aug. 29. 09:19
 6/6 1112 ***** válasza:
Az nem lehetséges, hogy valami lelki eredetet kell keresni? Valami változott benned, a lelkivilágodban 1 hete? Történhetett valami olyan esemény, ami esetleg kiválthatta? Mert annyira nem lesz vizesszerű, tehát olyna mértékben nem , pusztán attól, hogyha ilyen híg, lágyabb pl gyümölcsös dolgokat fogyasztasz. Pláne nem kirívóan eltérő, és egy hétig. Szóval szerintem próbálj visszagondolni, hogy történt-e akkor valami kirívó, különleges esemény, ami kibillenthetett, kizökkenthetett az egyensúylodból. És figyeld meg magad; hátha tudsz rá valamilyen szinten hatni, hogy többet ne forduljon elő, ha esetlegesen megintcsak előjön az a szituáció. Amúgy én pl valami stresszes dolokra gondolok, ami nagyon stresszes, és ilyen hirtelen, hidegzuhanyként jött.
2018. szept. 5. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!