Véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi, valakinek volt-e már hasonló?!
Pontosan 1 hete kezdődött heveny hasmenés, azóta 1 nap jobb, majd utána megint rosszabb. Orvos végeztetett szèkletvizsgálatot negatív lett.
Eddig diètáztam, viszont jól éreztem magam 3 napja ettem normálisan ebédet (húsleves, grízes tèszta), erre rá fél órára ismét vízes hasmenésem lett. (Sajnálom, ha túl őszinte)
Esetleg volt már valakinek hasonló és ha igen, akár itt akár üzenetben letudná írni a tapasztalatokat és mi volt a betegség hátterében?
Előre is köszönöm.
Van olyan, hogy nőgyógyászati fertőzések/gyulladások lágyabb székletet, hasmenéses tüneteket okoznak; ill. erősítik az ételintoleranciákat, vagy ideiglenesen kialakítanak egyet.
Egyébként a tésztában nem csak a glutén válthat ki panaszokat, hanem egy másik fehérje is (ami pl. csicseriborsóban is megtalálható), de maga a gabona is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!