Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasonló helyzetben volt...

Geleonora kérdése:

Hasonló helyzetben volt valaki? Tapasztalatokra vagyok kiváncsi

Figyelt kérdés
29+5 hetes terhes vagyok. A mai napig letagadhatom , hogy terhes vagyok. Nem volt gondtalan a terheségem, sokat voltam kórházban a rosszullétek miatt. A 28 hétben voltam bent a kórházban, mert félő volt , hogy megindul a szülés idő előtt.. És itt a problémám: nem nyúlik se a hasam se a méhem, ahogy kellene.Nem fér el a baba.. Nagyon kemény állandóan és fáj is. Főleg mikor a baba is mozog, minden mozdulata fáj. Az orvosok nem tudnak velem mit kezdeni,nem tudják mitől van. Annyit mondtak,hogy nagyon valószínű ,hogy hamarabb meglesz

2016. aug. 15. 10:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyen általában azoknál van akiknek méhsövénye van és nem veszik észre terhesség előtt. Az akadályozza a méh tágulását.
2016. aug. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!