Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal srácok! Létezik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal srácok! Létezik hogy valaki a huszas évei közepén már gyereket akarjon és úgy is alakítja a dolgait?

Figyelt kérdés

Randizom egy 25 éves férfival. A beszélgetéseinknél kitért rá hogy majd akar gyereket. Én akarok-e? Ebben semmi különöset nem értettem bele. Hiszen beszélgetünk. Ott már kicsit fura volt, amikor megkérdezte, hogy biztos lehet-e gyerekem? Nem vagyok meddő?

Nemrég megvette az első saját kocsiját. Egy passat kombit. Kérdeztem, hogy hogy nem valami kissebbet, sportosabbat választott? Azt válaszolta azért mert praktikusabb. Ezt meg is értem. De hozzá tette, könnyen bele fér egy babakocsi is.

Alapjában véve szimpatikus a gondolkodása. Meg ő is. Velem nem siettett semmit.

Létezik ilyen pasi? Vagy csak új fajta módon hülyít?

26L

2021. aug. 8. 16:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok ugyan, de megragadnám a lehetőséget ha tényleg igazat mond, és nem kertel hanem közli, hogy ő ezt és ezt szeretné.

Ritka az őszinte és komoly szándékú pasi.

Ha ezt szeretnéd, ne sokat dilemmázz!

2021. aug. 8. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!