Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok! Létezik hogy valaki a huszas évei közepén már gyereket akarjon és úgy is alakítja a dolgait?
Randizom egy 25 éves férfival. A beszélgetéseinknél kitért rá hogy majd akar gyereket. Én akarok-e? Ebben semmi különöset nem értettem bele. Hiszen beszélgetünk. Ott már kicsit fura volt, amikor megkérdezte, hogy biztos lehet-e gyerekem? Nem vagyok meddő?
Nemrég megvette az első saját kocsiját. Egy passat kombit. Kérdeztem, hogy hogy nem valami kissebbet, sportosabbat választott? Azt válaszolta azért mert praktikusabb. Ezt meg is értem. De hozzá tette, könnyen bele fér egy babakocsi is.
Alapjában véve szimpatikus a gondolkodása. Meg ő is. Velem nem siettett semmit.
Létezik ilyen pasi? Vagy csak új fajta módon hülyít?
26L
Jó, de akartad? Készültél rá?
Ő ezeket 2-3 hét beszélgetés után mondta.
Az a baj, hogy eddig egy ilyen pasival találkoztam a sokból, aki gyerekt akart. Neki már rég volt barátnője.
Mindenki más úgy letz apa, hogy az asszony akarta, vagy véletlenül lett terhes és nem vetette el. Aztán meg vahy jól sikerült a dolog, vagy duzzognak, hogy ők nem akartak még gyereket, de azért szeretik...ha már van.
Az előző több éves kapcsolatomban meg folyton azzal voltam hitegetve, hogy "majd ha ez meg az, akkor lesz....."nem lett. Nem is láttam rajta hogy akarná, mint azon a srácon akivel most ismerkedem. Vagy mint anno a kollégámon.
#3-as
Mint írtam, nem siettet. Eddig legalább is... Csak tudtomra adta mit szeretne.
Nekem tetszik. De ez nem úgy van, hogy először a nő van meg, akitől a gyereket akarom, aztán az hogy tőle akarok gyereket? Nőknél nem mindíg.
Van más férfi is hasonló határott gondolkosásaal ebben a témában?
Itt senki nem tud értelmezve olvasni?
Nem az első randik egyikén! 2-3 hét után!
Szerintem az jó, ha tudja, mit akar és olyan párt keres, aki hozzá hasonlóan gondolkodik. Én nagyra értékelném, ha randin mondanák, hogy mennyire fontos a gyerekkérdés, mert nem rabolnánk egymás idejét, mivel én nem akarok.
Szóval, ha amúgy nem siettet, meg téged nem kvázi tenyészkancaként tartana, hogy szüld meg neki a gyerekeket, hanem rendes családi tervei vannak, illetve kivárja, hogy megérjen rá a kapcsolat, akkor szerintem ez pozitív. De azért legyél óvatos.
Köszi.
Igen, így értem. Nem konkrétan velem tervez. Hanem afféle "tudjál róla mit akarok majd és ha nem tetszik lehet menni" mondatok ezek. Csak ilyet férfitól még nem hallottam és picit fura. De tetszik, csak pofára sem akarok esni.
Az előző kapcsolatomban 8 év után is csak a "majd"-ot kaptam válasznak. Még az autó kérdésben sem tudtam rávenni hogy ehy pakolósabbat válasszon. Mert az olyan "papós". Ő meg mint ha olvasna bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!