Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal srácok! Létezik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal srácok! Létezik hogy valaki a huszas évei közepén már gyereket akarjon és úgy is alakítja a dolgait?

Figyelt kérdés

Randizom egy 25 éves férfival. A beszélgetéseinknél kitért rá hogy majd akar gyereket. Én akarok-e? Ebben semmi különöset nem értettem bele. Hiszen beszélgetünk. Ott már kicsit fura volt, amikor megkérdezte, hogy biztos lehet-e gyerekem? Nem vagyok meddő?

Nemrég megvette az első saját kocsiját. Egy passat kombit. Kérdeztem, hogy hogy nem valami kissebbet, sportosabbat választott? Azt válaszolta azért mert praktikusabb. Ezt meg is értem. De hozzá tette, könnyen bele fér egy babakocsi is.

Alapjában véve szimpatikus a gondolkodása. Meg ő is. Velem nem siettett semmit.

Létezik ilyen pasi? Vagy csak új fajta módon hülyít?

26L

2021. aug. 8. 16:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Red flag!
2021. aug. 8. 17:24
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Ezek szerint létezik.
2021. aug. 8. 17:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Nemet és kort írjatok kérlek! Mert ha csupa nő válaszol nem sokkal leszek okosabb.
2021. aug. 8. 17:46
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

Haverom - erősen családcentrikus - 30 éves koràra mindnekèppen gyereket szeretett volna, kolléganője összehozta lànyàval.

Tolvaj tempo: terhes, eljegyzés, gyerek, költözés, most vàlàs , 3 èv alatt

Vannak ilyen férfiak , de nagyon nem mindegy hogy bèranyàt akár,vagy téged

Ffi

2021. aug. 8. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Igen. A kollégám velem egyidős, 27 éves és télen született az első gyereke. Programozók vagyunk egy nagy pesti multinál. Anyagilag se lehet mondani, hogy ne tette volna le az alapköveket, mert mostanában már fél millió körül keresünk. Barátnőjével, most már feleségével sok éve együtt voltak és sosem volt az a nagy bulizós, "kiélős" típus.

Nem mondom, hogy el van tévedve sok itteni válaszoló, de most akinek csak ebből állnak a fejében a húszas évek, hogy piálás, bulizás, utazgatás, kefélgetés össze-vissza, "kiélés", az nyilván ezeket nem tudja elképzelni. De nem csak ilyen emberek vannak, megsúgom.

2021. aug. 8. 18:29
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Red flag az öreganyátok térde kalácsa ti hülyék.

Adott egy csaj meg egy csávó. Ismerkednek. A csávó aszongya a csajnak, hogy benne van az x éves tervébe, hogy családot alapít, úgy ismerkedjen vele a csaj. Ha neki mások az elképzelései, akkor itt a megfelelő kilépési pont. Szűr baxxátok meg! Mi a tököm ebben a red flag?! 🙄

2021. aug. 8. 18:43
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
Ismertem ilyet. Aztan a harmincas evei vegen meg szerelmes lett es nemcsak elvalt, de meg a gyerekei is valahogy megszuntek fontosak lenni.
2021. aug. 8. 19:03
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Én 25 évesen ugyanígy gondolkodtam aztán annyi volt a bibi, hogy ez alapján választottam párt. Aztán nem úgy alakult a dolog sajnos. De az, hogy ő már az "elején" komoly dolgokról kérdez, beszél csak azt vetíti előre, hogy nem akar felesleges köröket futni. Manapság sokan csak komolytalanba élnek.
2021. aug. 8. 19:19
 19/21 moozygoo ***** válasza:
100%

Létezik, ugyanannyi esélye van annak hogy komolyan gondolja mint hogy csak szivat.

27/F

2021. aug. 8. 19:39
 20/21 anonim ***** válasza:
57%

14-17-18.

De mi köze a "fiatalságuknak" ahhoz, hogy aztán szétmentek? Ez a "fiatalság" szó is itt nevetséges, hiszen nem csak a nagyanyáink a mai 40-50 évesek is többnyire 25 körül szültek még. Ez a mai generáció idiótasága (és a szüleik félrenevelése), hogy még rengetegen 30 alatt gyereknek érzik/képzelik magukat.

27/F

2021. aug. 8. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!